2777
2789

امروز دفتر یکی از اساتید به نام دعوت شدم 

اونجا چندتا از همکارای کارکشته خضور داشتن و‌ تنها خانم جمع و‌کوچکترین عضو جلسه من بودم 

هی ازم تعریف میکردن که وای چقدر سن ت کم میزنه و جقدر زود مدارج عالی رو طی کردی و اینا 

منم نیشم باز تا بناگوش و موقع خداحافظی همه شون برای بدرقه اومدن در که رسیدم گفتم عه خاک برسرم گوشیم جاموند رفتن برام اوردن

رسیدم پایین دم ساختمون منشی زنگ زد کفت خانم فلانی کل مدارکتون جامونده وایستید الان میارم پایین براتون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شوهرم میگه الان چقدر بابت هوش و حواس جمعت تحسین شدی همین که تاالان زنده موندی و مسیرخونه رو گم‌ نمیکنی جای تحسین داری🤣🤣🤣🤣

ابرو شرفم رفت اونام قرار بود زنگ بزنن برای همکاریهای کاری هیچکدوم زنگ نزدن😆😆

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا مغزم چرا خاموش شد😁😁

چشم ونظر

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
شوهرم سوژه کرده ول نمیکنه 😁😁

خودمم گرفتار همچین شوهریم میفهممت بیا بغلم🥲😄

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خودمم گرفتار همچین شوهریم میفهممت بیا بغلم🥲😄

😄🫂

خداشاهده‌ خودش این پاش به اون پاش پنالتی میزنه بعش میگیم بمون خونه تکون نخور کمتر خسارت وارد بشه بهمون ، اماحالا کافیه‌من یه سوتی بدم تا ۶ ماه میخنده 😁😁😁

😄🫂خداشاهده‌ خودش این پاش به اون پاش پنالتی میزنه بعش میگیم بمون خونه تکون نخور کمتر خسارت وارد بشه ...

خودتو بیخیال بگیر چه میشه کرد مدلشونه😅

خودتو بیخیال بگیر چه میشه کرد مدلشونه😅

😄😄😄 من با جنبه م سوتی میدم خودم بیشتر از اون میخندم 

اونم سوتی میده من خیلی میخندم بهش ولی اون بیحنبه س ناراحت میشه من بیشتر میخندم😂😂

😄😄😄 من با جنبه م سوتی میدم خودم بیشتر از اون میخندم اونم سوتی میده من خیلی میخندم بهش ولی اون بیح ...

جالبه بیشتر افرادی که سوتی گیر هستن جنبه ندارن😅