2777
2789
عنوان

چرا انقد دنبال دوستی هستم

134 بازدید | 20 پست

من با همکارم خیلی صمیمی هستم وقتی باهاش قهر میکنم نمیتونم تحمل کنم که باهام قهره  همش حس بدی دارم نمیتونم تحمل کنم کسی باهام قهره حاضرم‌منتشو بکشم تا باهام اشتی کنه درسته روم نمیشه  ولی انگار تو نکاهم التماس هست  

اونم اهمیت نمیده  بهم  هردو خانم هستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدمم نسبت ب دوستام همین طورم دلم نمی خواد قهر باشم باهاشون ولی منت کشی اینا نمی کنم

من تو نگاهم انگار به جور التماس هست من اصلا نمیتونم ناراحتیمو نشون ندم 

کمی سر سنگین تر باشینغرورتون و واسه هر کسی نفروشین خیلی عذرمیخوام ولی بعضی تخریبا پیشرفت میارهاین ین ...

تا حالا باهام ده بار دعوا کرده من نمیتونم تحمل کنم که اون قهره سریع ناراخت میشم 

چنسالتهکم محلی کن ینی زباد ب پر و پاش نپیج عادی باش اونم خوب می شه

ببین یع بار انقد حرصم داد من دلم میخواست باهاش اشتی کنم  هرچی تهدیدش میکردم به اینکه زنگ میزنم سرپرست میگم دیکه باهات نمیخوام همگروه باشم اون میخندید عین خیالش نیومد 

من هی گریه کردم جیغ زدم عین خیالش نیومد تا اخر یه خانمی ارومم کرد 

ببین یع بار انقد حرصم داد من دلم میخواست باهاش اشتی کنم هرچی تهدیدش میکردم به اینکه زنگ میزنم سرپرس ...

ضعف نشون دادی عه خودت

خاهر من ارزش نداره مگ بچه ایی این حرکات چیه

ت هم خودتو بزن ب بیخیالی درس می شه همه چی ب مرور زمان