2777
2789
عنوان

بچه سوم و مسخره شدن توسط بقیه

106 بازدید | 15 پست

من سومیو ناخواسته باردارم و حوصله توضیح ندارم که بگم چکارایی کردم ولی باز باردار شدم

به هر حال خدا خواسته و الان تو بدترین شرایط روحی با دوتا بچه کوچیک باردارم حالا اطرافیانم جالبن من سعی کردم نقطه ضعف دست کسی ندم هرکی از راه میرسه اول همه مسخرم میکنه که سه تا بچه دارم 

خیلیم فکر میکنن با نمکن مثلا پریروز یکیشون میگفت تعداد بچه هات زیاد شده چند وقت دیگه اسماشونو قاطی میکنی اخرش مجبوری بگی هوی با توام 

یا اونیکی میگفت ما تا موضوع تورو فهمیدیم رفتیم چند میلیون کاندوم خریدیم چند لا بندازیم بد بخت نشیم و هزااار با نمک بازی دیگه

از همه بدتر کسی بود که گفت وای خدا به دادت برسه چند وقت دیگه قراره جنگ بشه تورو بگو بچه بغل اواره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی پولی در چه حدی هستید ؟ اگه پول داری سرتو بگیر بالا بگو میتونم

پولدار نیستیم ولی تو خرجمونم نموندیم ینی شوهرم خیلی پر تلاشه از زیر سنگم شده نمیذاره بچه ها کمبودی داشته باشن 

جالبه اینجا گفتی اینجا بیشتر از همه بد میدونن انگار میخوان خرجشو بقیه بدن

من درک میکنمو میفهمم منظورشونو ولی واقعا الان کاری از دست کن ساخته نیست که با این حرفا ته دلمم خالی میکنن

من درک میکنمو میفهمم منظورشونو ولی واقعا الان کاری از دست کن ساخته نیست که با این حرفا ته دلمم خالی ...

این جوری که اینا میگن باید بزنی تودهنشون 

تا اینجا بچت نا خواسته بود درست دیگه از اینجا به بعد دیگه دست خودته که کسی انقدر حرف مفت نزنه این دیگه دست خودته 

بعدم دیگه نگو ناخواسته بگو خواست خدا بود 

مبارکت باشه ، چند سال دیگه همون هایی که مسخره ات میکنن ، حسرت زندگی و بچه هات رو میخورن ، تجربه ثابت کرده خانواده های پر جمعیت بچه های شاد تر ، کم توقع تر و موفق تری دارن ، تک فرزندها اکثرا افسردگی پنهان دارن

عزیزم جوابه اون بیشعورارو بده بگو جای تبریک گفتنتونه؟اصلا نگونمیخواستمبالاخره یکی مثل من دوست داره ی ...

واقعا منم اگه به خواست خودم بود یکی میخواستم دوتای بعدیو خدا خواست

منم یکسال پیش بعدازدوتابچه ی شیربه شیر۴ساله و۳ساله ناخواسته باردارشدم ازترس حرف بقیه تا۵ماهگی پنهان کردم ولی شوهرم میگفت به کسی ربطی نداره من قراره خرجشوبدم توقراره زحمتشوبکشی به کسی ربطی نداره خودش بعداز۵ماه به همه گفت تازه خیلی هم خوشحال بوذبرابچه.خیلی هم بهم طعنه زدن که مگع میخوای مهدکودک بزنی یامیگفتن براچیته وصدهاحرف دیگه حتی پزشک هم به شوخی چندباربهم گفت خانم فلانی اینقدربچه براچیته ولی من نوزادمو به دنیااوردم الان ۳ماهشه خیلی هم خوشحالم ازوجودش .وضع مالیمون هم خوبه اون دوتاهم بهترین مهدثبت نام کردم به کسی هم ربطی نداره بچه اوردن کسی نمیخوادخرجشو بده ت.زحمتشومیکشی نه اونا

من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  
منم یکسال پیش بعدازدوتابچه ی شیربه شیر۴ساله و۳ساله ناخواسته باردارشدم ازترس حرف بقیه تا۵ماهگی پنهان ...

درد من اینه سر دسته کسایی که مسخرم میکنن مادر خودمه

درد من اینه سر دسته کسایی که مسخرم میکنن مادر خودمه

اتفاقامادرخودمم به خواهرم گفت کع فلانی بچه هاش کوچیکن براچیش بودمنم گفتم بگو مگه وقتی زایمان میکنم تومیایی پیشم کع ناراحتی.دوتازایمان قبلی خواهرم میومدپیشم

من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس