2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد جویی افتادم

نمیدونم از دکترت بپرس اون بهتر میدونه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یاد جویی افتادمنمیدونم از دکترت بپرس اون بهتر میدونه

دختر خوب شد انشاللخ؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من سنگ سیزده میلی داشتم رفتم دکتر بهم دارو داد و دارو جواب نداد و گفت باید سنگ شکن کنی و چهار میلیون بدی و منم همکارم تعریف میکرد سنگن شکن کرده و نصف نصف سنگش از بین نرفته و منم هر شب زمین رو گاز میزدم و جیغ میزدم و تصمیم گرفتم برم عطاری دارو زو بگیرم گفتم قوی ترین داروی سنگ کلیه رو می‌خوام بهم شربت ارتیکا زد بی داد یکماه خوردم و سنگ برای همیشه از بین. رفت 

من سنگ سیزده میلی داشتم رفتم دکتر بهم دارو داد و دارو جواب نداد و گفت باید سنگ شکن کنی و چهار میلیون ...

منم یه شربت خوردم چندروز اومده پایین ولی همونه

دختر خوب شد انشاللخ؟

اره خداروشکر خوبه

مرسی که حالشو پرسیدی🥲❤️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

منم یه شربت خوردم چندروز اومده پایین ولی همونه

باید طناب زیاد بزنی خیلی زیاد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.