2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدید لطفا

54 بازدید | 6 پست

خیلی صادقانه میگم چند وقته حالم خوب نیس دنبال ارامشم هی دنبال فکر خوب و کارای خوبم ولی انگار سردرگمم.. بمظرتون چه کاری انجام بدم چه کتاب هایی بخونم فیلم هایی ببینم و کلا 

عاقا حلمو خوب کنم چیا بدونم بدردم میخورن 

مثلا اولین چیزی ک میدوتم اینکه یه برنامه 6 ماهه بریزم و شروع کنم پیش به سوی تغییر

حس اینکه عزت نفس و اعتماد به تفسم کم شده دارم plias راهنمایی

plias چیه؟

ورزش از واجبات زندگیه با توجه به شرایط بدنیت و یا صحبت با متخصص رشته مورد نظر رو پیدا و شروع کن

ببین کار هنری دوست داری؟ مجسمه سازی نقاشی اکسسوری ساختن پوستر

میتونی اتاقتو و محیط اطرافتو با نقاشی یا پوستر قشنگ کنی یا کاردستی هرچی

کتاب بسته به سلیقه ات پیدا کن، توی نت بگرد و بعد یه خلاصه بخون ببین کدومو دوست داری

یه سریال شروع کن روزی یکی دو قسمت نگاه کن هر چی دوست داری ولی مثل یک برنامه و روتین هر روز نگاهش کن، این به خودم خیلی کمک کرد سرگرم بشم و حالم بهتر بشه

اگه زبان خاصی دوست داری میتونی اول با برنامه های انلاین مثل دولینگو که خیلی ابتدایی هست ببینی اگه واقعا دوسش داشتی میتونی کتاباشو بخری یوتیوب ببینی یا کلاس بری

اگه ساز موسیقی خاصی دوست داری حتی اگه الان هزینه شو نداری میتونی شروع کنی به خوندن تئوری موسیقی و اموزش های پایه و تقویت دست و پا و گوش هات برای نواختن

چنل یوتیوب پیدا کن بسته به سلیقه ات و نگاهش کن

روتیم پوست و مو و ناخن نه خیلی گرون محصولات خوب و خوش قیمت میتونی شروع کنی حس خوبی میده

من خودم این کارا رو میکنم و میتونم بگم واقعا حالم بهتر شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.