نمیدونم چی بگم خانوادم مذهبی ان مامان بابام ماام حجابامون بدنیست معمولی هستیم نمیدونم به اون چه ربطی داره خودشون ۶ تا ماشین از ایرانی گرفته تا خارجی توپارکینگ دارن خودش توی ۴۵ سالگی مدرک لیسانس دانشگاه پیام نورگرفت وبا پارتی جای یه نیروی جوان تازه کار رو توی مشاغل دولتی گرفت حالا شوهر منم همین رشته رو با ۲۵ سال سن خونده هیچ جا بش کارنمیدن ما توی کارشون فضولی نمیکنیم من قبلا چادری بودم ولی بخاطراینکه قدم کوتاهه وبا اتوبوس رفت وآمد میکنم دانشگاهمم دوره نمیتونم چادر بپوشم سختمه چادرمو برداشتم حالا دخترش دانشجوی دانشگاه آزاده شغل دولتی داره بهترین ماشین زیرپاشه میاد به ما میگه دختر من باحجابه عفیفه شوهرش بهش افتخار میکنه از دیروز مامانم داره منو میکشه که چرا حجاب نداری همسایه ها دارن حرف در میارن بابا من حجاب دارن مانتو شلوار میپوشم ولی چادر نمیپوشم بی حجابم خدایاااا به کی بگم تازه شوهرم دوست نداره چادر سرکنم بی کی بگم
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوووووبرای یه حرف چرتی که زن همسایه گفته شما انقدر توضیح دادی و ناراحتی؟ولش کن بابادیدیش بگو محترمان ...
باسن خودشون از طلا ساخته شده باورت نمیشه پول از سرو وگردنشون داره میزنه بالا اون وقت ادعای مومنی وایمان دارن
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻