2777
2789

۴ماه و نیم باردارم

توو محل کارم بخاطر اینکه همکارای خیلی عوضی ای دارم و هر چیزی رو سوژه خنده میکنن ماه بارداری و جنسیت بچم رو نگفتم. اما خودشون متوجه شدن از حالت هام.

من بعد از جنگ تعد یل نیرو شدم اون موقع تازه باردار شده بودم که بعداً مدیرم فهمید گفت بمونم.

امروز شنیدم پشت سرم میگن من دروغ میگه که بارداره ادا بارداری درمیاره پشت سرم گفتن یه پشتی گذاشته پشت کمرش خودشو مسخره کرده ما فهمیدیم دروغه😭 گفتن من این دروغ رو گفتم که شرکت نگهم داره!

من شکمم کوچیکه چیکار کنم یکم بزرگ شده اما کوچیکه. 

چرا دهن کثیف بعضیا بسته نمیشه دلم گرفت

هیچی محل نده یکی دو ماه دیگه که شکمت اومد جلو بهشون بگو بابت تهمتایی که بهم زدید نمیبخشمتون

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی محل نده یکی دو ماه دیگه که شکمت اومد جلو بهشون بگو بابت تهمتایی که بهم زدید نمیبخشمتون

واگذار کردم به خدا

آخه مگه کسی همچین دروغ مسخره ای رو میتونه بگه

دلم گرفت مردم چرا آدمو اذیت میکنن.

نمیبخشمشون 

ناراحت نباش عزیزم بزار هر کی هرچی میخواد بگه یه گوشت در باشه یکی دروازه

اتفاقا خواهر منم بارداره بچه اش هم پسره و اوایل ماه هفتمه ولی شکمش خیلی کوچیکه

انشالله به خوبی دوران بارداری رو بگذرونی و به سلامتی زایمان بکنی و کوچولوت رو بغل بگیری 

واگذار کردم به خداآخه مگه کسی همچین دروغ مسخره ای رو میتونه بگهدلم گرفت مردم چرا آدمو اذیت میکنن.نمی ...

مامان منم دوقلو هاش که به دنیا اومدن یکیش دختر بود یکیش پسر بعد فامیلا میگفتن اینا دوتاشونم پسرن الکی میگن یکیش دختره که چشم نخورن 😐

بعضیا مشکل روانی دارن خودتو ناراحت نکن

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بذار زر بزنن جات بودم سونوگرافی میبردم میکردم تو چشمشون

دلم نمی‌خواست در حد جزییات رو بدونن 

آخه باورت میشه میگن پسر از دختر بهتره؟ 

میگن دختر شیرینی نداره اگه پسره شیرینی بده 

بعد به اینا سونو نشون بدم؟ موندم چی کنم باهاشون

کاریش نمیشه کرد شکم منم در حدی کوچیک بود که هر وقت دکتر میزفتم میگفت زن حامله کیه😅موقع زایمانمم با خواهرم رفته بودم برای بستری فکر کردن خواهرم وقت زایمانش هست .کلا ماه اخرم وزنم ۵۷ کیلو شده بود ولی واقعا مشکلی نداشتم مگه چیه !!!شمام بذار هر ...خواستن بخورن پشت سرت ولی اگه بحث حیثیتی هست و ...سونوگرافیت صرفا به رعیست نشون بده که اثبات کنی دروغی نگفتی