2777
2789
عنوان

نمونه بارز ظلم به زنان در ایران و همه ی کشورهای جهان

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 65 پست
میگن سزارین خطرناکه ولی وطور دکترا زیرمیزی میگیرن سزارین میکنن من که میگم فقط واسه پوله

میگن طبیعی زایمان میکنن بعدش میان برای عمل فلان اونجام پول میگیریم 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
میگن سزارین خطرناکه ولی وطور دکترا زیرمیزی میگیرن سزارین میکنن من که میگم فقط واسه پوله

خوده دکترای زنان 99٪ میرن سزارین میکنن اونوقت وقتی نوبت به مریض میرسه میگن عزیزم فقط طبیعی خوبه سزارین پر عوارضه🤣🤣🤣

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترمن به راحتی قبول میکنه که انجام بده بدون زیرمیزی واین چیزا ولی خودش میگه تاوقتی شرایط خودتون بچه خوبه لزومی به سزارین نیست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

این موضوعات دکترا تعیین میکنن ماهم دکتر نیستیم ،از شون بپرسین جواب تون میدن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اعتراضی نمی شه کرد 

چون طبق علم زایمان طبیعی برای کسی ک شرایط ش رو داره بهتره 

مثل اینه که اعتراض کنی من می خوام ساندویچ مسموم بفروشم چرا بهداشت مغازه م رو پلمب کرده 

ولی در کل تو اجبار کردن مادری ک سلامتی ش با زایمان طبیعی درخطر میفته باهاتون موافقم

من بعید میدونم‌ چنین چیزی باشه اتفاقا دست خودت، بستگی به پزشک داره، من شکم اولم دقیقا فشارم رفت بالا ...

شاید همه هزینه خصوصی نداشته باشن 

بیمارستان دولتی اتفاقا باید خدماتش بیشتر باشه نه اینکه بدتر بیان گند بزنن به همه چی...

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
این موضوعات دکترا تعیین میکنن ماهم دکتر نیستیم ،از شون بپرسین جواب تون میدن

مشکل اینه که‌اکثرشون دروغ میگن 

چون زایمان طبیعی براشون امتیاز داره 

خوده دکترای زنان 99٪ میرن سزارین میکنن اونوقت وقتی نوبت به مریض میرسه میگن عزیزم فقط طبیعی خوبه سزار ...

عوارضش خیلی زیاده 

خصوصا برای زنی ک دلش می خواد بیشتر از دوتا بیاره 

چسبندگی های رحمی خطرناکند 

دیگه توضیح بیشتر مادرهایی ک مجبورن سزارین کنن رو می ترسونه

ولی این ی شاخص بهداشت جهانی ه 

تعداد سزارین بالا نشان عقب افتادگی کشور ه

دکترمن به راحتی قبول میکنه که انجام بده بدون زیرمیزی واین چیزا ولی خودش میگه تاوقتی شرایط خودتون بچه ...

چه خوب    حتما برو تاکید کن به سزارین ببین واقعا تهش پول میگیره یا نه    خدایی اگه نگرفت به دیگران معرفیش کن

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

اعتراضی نمی شه کرد چون طبق علم زایمان طبیعی برای کسی ک شرایط ش رو داره بهتره مثل اینه که اعتراض کنی ...

کدوم علم؟

علمی که هر روز ی چیز میگه!

زایمان طبیعی مث این میمونه که طرف دندونش خراب شده خودش بره با انبردست بکشه!

عوارضش خیلی زیاده خصوصا برای زنی ک دلش می خواد بیشتر از دوتا بیاره چسبندگی های رحمی خطرناکند دیگه تو ...

اتفاقا برعکس....

شاید همه هزینه خصوصی نداشته باشن بیمارستان دولتی اتفاقا باید خدماتش بیشتر باشه نه اینکه بدتر بیان گن ...

هزینه اش رو درست میگی ، بازم به پزشکت بستگی داره که قبول کنه در غیر این صورت اگر اورژانسی باشه شانسش کم میشه زائو

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عروس خواهذم همین چند روز پیش سومین بچشو سزارین به دنیا اورد البته جفت سر راهی بود و باید سزارین میشد 

الان آبجیم میگه که گریه میکنه میگه طبیعی راحت تر بودم 😐😐😐😐

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗