2777
2789
عنوان

تهوع و استفراغ خیلی زیاد در بارداری

11282 بازدید | 20 پست

سلام من کم موندم به ۱۴هفته معمولا باید تهوع خوب شه ولی من از صبح تا حالا ده بار بالا آوردم حالم خیلی بده دکترم رفتم سرم و b۶تزریق کرد کاری نکرد دمیترون و سیرابی و زنجبیلم روم تاثیر نداره خیلی  داغون و لاغر شدم چیکار کنم فقط شدم گریه

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کن دمیترون نخور که نه تنها اثر نداره یبوست شدیدم میاره 

آخه حیوونی بچمم داغون میشه با وضعم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

ا وا

گریه چرا؟ همه این دوران رو داشتن

البته من ن بالا آوردم ن قرض ضد تهوع خوردم خدا رو شکر فقط حالت تهوع داشتم ولی دیدم اونهایی ک کارشون ب سرم می کشه ‌

دختر عموم تا روز زایمان بالا میاورد ولی یک دختر خوب و سالمی داره ک همه اون روز ای سخت رو یادش رفته

آخه حیوونی بچمم داغون میشه با وضعم

نه عزیم نگران نباشمنم همینجوری بودم هیچی نمیخوردم بچه از پنج ماه نغذیه روش تاثیر داره

منم هیچی تاثیری نداشت فقط باید تحمل کرد

الانم تهوع دارم ولی کمتر شده

با دکترت صحبت کن اگه اجازه میده شربت پرومتازین استفاده کن

برای تهوع های خیییلی حاد توی بارداری تجویز میشه

اگرم مشکل معده داری صبح ناشتا لازوپرازول

من از همون اوایل که حالم خیلی بدمیشد دکتراینا روبرام تجویز کردخیلی بهترم

موندم بارداری قبلی بدون این داروها چطور دووم آوردم

نه عزیم نگران نباشمنم همینجوری بودم هیچی نمیخوردم بچه از پنج ماه نغذیه روش تاثیر داره منم هیچی تاثی ...

دیوونه شدم دیگه دستم جایی برای تزریق نداره کلا کبوده ولی تاثیریم نداره هنگ کردم

میگذره عزیزم

من ب حدی بالا میاوردم که لرزش میگرفتم ی شب بستریم کردن هرررر دارویی تزریق میکردن بهتر نمیشدم وخون بالا میاوردم دیگه برام آمپول پرومتازین زدن آروم شدم کم کم خوابم برد

بنظرم هیییچ کس حالش از من بدتر نبوده

منم تا آخر بارداری تهوع واستفراغ شدید داشتم خیلی هم لاغر شدم یه وعده غذای درست و حسابی نتونستم بخورم درک می کنم خیلی سخته خیلی هم نگران بچم بودم که وزن نگیره ولی وزنش وقتی دنیا اومد خیلی خوب بود 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

عزیزم تاپیکای من هستا منم اوضاعم وخیم بود ب حدی ک نزدیک ب بیهوش شدنم میشد از شدت استفراغ

سرُم امپول تا هفته ی بیستم میزدم

ولی این وسط یه قرص حالمو خیلی بهتر میکرد که البته باید با تجویز پزشکت باشه گلم

قرص معده ی پنتوپرازول 

سرخود نخوریا من دکتر بهم داد خیلی بهتر شدم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

عزیزم منم مثل شما بودم اما تا هفته ۱۷ داری این حالتو.نگران بچتم نباش چون از وجود خودت میگره همه چیو منم فکر میکردم بچم یه پاره استخونه چون ابم نمیتونستم بخورم ویارم بی نهایت شدید بود.ولی خدارو شکر خوب شدم دکترم بهم گفت ۳ تا۴ ماه اول طبیعیه بعد باید وزن گیری شروع بشه توکلت بخدا .یا علی.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.