2777
2789

من آدمی نیستم که زیاد عرق کنم یا خیلی بو بدم

ولی هوا خیلیی گرمه، همیشه قبل از اینکه برم بیرون و بعد از اینکه میام خونه از گردن به پایینمو با لیف و صابون میشورم بعدشم مام و بادی اسپلش میزنم. 

جوری که هروقت دستامو حرکت میدم بوی گلیِ مام از زیر بغلم به اطراف پخش میشه

بعد میری توی مترو میشینی کنار مردم بوی کشک و قارا و الکل میدن.... 

توروخدا تو کدوم طویله بزرگ میشن این مدل آدما؟ کم هم نیستن. 

برو حموم لعنتی،مام و اسپری بزززززن خودت به بوی گوه عادت داری مهم نیست، حداقل نیا تو محل عمومی

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو نرمالی نه اونی که اصلا نمیره شما هم وسواس داری و هم آب رو هدر میدیموفق باشی

به هرحال با بوی بدنم کسیو آزار نمیدم. 

آب هم با یه دوش 3 دقیقه ای هدر نمیره. 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

اون کارگر بدبختی ک از ۶ صبح رفته زیر آفتاب سر کار دیگه ساعت ۵ بعدازظهر نمیشه ازش توقع داشته باشیم بوی گل بده

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

تو بغیر از تموم کردن اب یه مملکت مام ها رو هم تموم کردی 😁😁😁 واقعا بعضا دیر به دیر حموم میرن

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چرا از یه طرف بام همیشه باید بیفتن ایرانی جماعت 

نه به اونا نه به شما 

بحران آب داریم 

من به همسرمم گفتم 

رعایت کردن مهمه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

به هرحال با بوی بدنم کسیو آزار نمیدم. آب هم با یه دوش 3 دقیقه ای هدر نمیره.

به جای حمام رفتن سعی کن بری دکتر و ببینی مشکلت چیه که بدنت بو میده 

با این کار داری صورت مسئله رو پاک میکنی

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

اون کارگر بدبختی ک از ۶ صبح رفته زیر آفتاب سر کار دیگه ساعت ۵ بعدازظهر نمیشه ازش توقع داشته باشیم بو ...

دنبال زیر بغل ماری؟ 

من چکاربه کارگر دارم؟ زنه کلی هزینه اکستنشن مژه و ناخن و لباسش میکنه کنارش میشینی تهوع میگیری...