2777
2789
عنوان

از یه پیجی خرید کردم بلاکم کرد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 55 پست

چقدر پول دادی

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی پیجی قبل از ارسال پول رو میگیره به احتمال زیاد کلاهبرداریه دیگه

یکبار برام ارسال کرده اوکی بود

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

اسی چرا نمیگی چقد دادی

یک میلیون و دویست

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

وا تو که بلاک نشدی

بلاکم کرده 

ز زدم شمارش اونم بلاک کرد

اخرین پیامم که ندیده بلاکه

بله حتما برو من سال ٩٨ سر ١٠٠ هزارتومان شكايت كردم همين بيخيالى مردم باعث ميشه اينا وقيح تر بشن و اي ...

فردا میرم ۱۲۰۰ دادم

حضوری باید برم؟ از مراحلش میگی

اکه سایت داره برو واسه اینماد سایتش شکایت کن 

اگه سایت نداره cyberpolice.ir/

این سایت برو ثبت شکایت کن 

فقط از همه چی مدرک داشته باش چتاتون 

رسید پول و اسکرین شات پیجش 

حضوری هم‌میشه رفت من حضوریم رفتم دویست پول ثیت شکایت حضوریم شد 

پلیس فتا شکایت کن شمارشو بده پیداش میکنن

یکبار برام ارسال کرده شماره و ادرسش همه جیش ثبته تو پست

بله حتما برو من سال ٩٨ سر ١٠٠ هزارتومان شكايت كردم همين بيخيالى مردم باعث ميشه اينا وقيح تر بشن و اي ...

ببین بیخیالی نیس انقدر دنگ و فنگ داره که طرف عطاشو به لقاش میبخشه 

کمتر کسی حاضره کار و وقتش رو ول کنه بره هزار جا ی شکایت ثبت کنه تا شاید فرجی شد