nmohamamdi مدیر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 عنوان پاسخ به سوالات روانشناسی برای کسانی که به هر علتی نتوانسته اند به روانشناس مراجعه کنند | مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 70 پست روانشناس هستم. بدون نیاز به پرداخت هزینه راهنماییتان می کنم که چگونه مشکل تان را حل کنید.لطفا مطالب غیره در این تاپیک ثبت نکنید. روانشناس 1404/06/16 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 تروما های کودکی و نوجوونی رو چطور پاک کنم؟ یک جلسه رواندرمانی نیاز داری. اینطوری بهتره. ممکنه واقعا تروما نباشه. و فقط یک خاطره باشه. روانشناس
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 مطالب عمومی گفتم فک کنم میتونید بپرسید. روانشناس
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 شوهرم بهم ماشین نمیده رانندگی کنم به کارام برسم ده ساله گواهی نامه گرفتم هنوز نزاشته بشینم پشت فرمون ... تا حالا باهاش درموردش مدت دار صحبت کردید؟ توجیحش چیه؟ کلا رابطه تون با هم چطوریه؟ روانشناس
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 والا مشکلات دیگه ای مثل کمال گرایی عدم اعتماد بنفس هم دارم نشخوار ذهنی هم دارم همرو باهم یجا جمع کن ... اینا همشون یک موضوع هستند. درمانشم با افزایش آگاهی و پذیرش خویشتن است. پادکست کمالگرایی در تلگرام است. گوش می کنید؟ روانشناس
شورت_بنفش عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 3711 اینا همشون یک موضوع هستند. درمانشم با افزایش آگاهی و پذیرش خویشتن است. پادکست کمالگرایی در تلگرام اس ... اره کانال داری ؟ کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒
شورت_بنفش عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 3711 اینا همشون یک موضوع هستند. درمانشم با افزایش آگاهی و پذیرش خویشتن است. پادکست کمالگرایی در تلگرام اس ... اون قبلیا چی 😑من خیلی چیز میز گفتم کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 پرسیدم دیگ باید برای من ریپلای می زدید. دیدم پاسخ دادم. اسم ای دیتون یه جوریه آدم روش نمیشه چت کنه. اعتماد به نفستون با این ای دی که من می بینم پایین نیست. ولی کمالگرایی را همه دارند. قسمت خوب و بد داره که باید آگاه بشی نسبت بهش. روانشناس
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 اره کانال داری ؟ در تلگرام سرچ کنید iranians_psychology فایل کمالگرایی و اهمال کاری را گوش کنید.بعدشم فایل های خوش زیستی.مسئله تون حل میشه. روانشناس
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 ببخشید من میتونم درخواست بدم؟ بله بفرمایید. روانشناس
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 پارانویید رو چطوری میتونیم درمان کنیم دوست عزیز این اسمش است. بفرمایید رفتارش در شما چگونه است؟ روانشناس
nmohamamdi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 2896 چیکار کنم تا موارد بد و غم انگیز دیگه به ذهنم نیان و بهشون فکر نکنم؟ اگر خیلی شدید هستند یک جلسه رواندرمانی. اگر افکار نشخوار گونه هستند پادکست درمانی داره در تلگرام . روانشناس
شورت_بنفش عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 3711 باید برای من ریپلای می زدید. دیدم پاسخ دادم. اسم ای دیتون یه جوریه آدم روش نمیشه چت کنه. اعتماد به ن ... خوبه روانشناسی و بازم به اسم کاربری من گیر میدی پس احترام به تصمیمات رفته کجا😑😐الان ریپلای میزنم کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒