2777
2789

بین دانشگاه های تهران میخام حقوق اول بزنم روزانه کدوم دانشگاه ها الویت قرار بدم معتبر تره و معروفه اینقد دانشگاه زیاده موندم کدوم الویت بزنم بگید ب ترتیب چطوری بزنم 

من خودم اینجوری زدم 

حقوق دانشگاه تهران 

حقوق شهید بهشتی تهران(محدودیت خوابگاه داره) 

حقوق علامه طباطبایی تهران 

حقوق خوارزمی تهران 

حقوق دانشگاه الزهرا تهران

حقوق شاهد تهران

خوابگاه داشته باشن حتما .. 

رتبم خواهرم زیر هزاره

الویت ها شما هم نظر بدید اول حقوق همه دانشگاه ها ادامش بعد زدم روانشناسی علامه ب ترتیب همین دانشگاه ک نام بردم سپس  ...علوم تربیتی ..حسابداری ....مشاوره ....مددکار اجتماعی 

دانشگاه دیگ هست فقط علوم تربیتی و روانشناسی داره دانشگاه توانبخشی و سلامت اجتماعی تهران در خصوص این دو رشته الویت بعد کدوم دانشگاه بزنم معتبره؟؟؟؟؟؟

این نکات رو در نظر بگیر 

دانشگاه شاهد مصاحبه داره و فکر کنم شرط چادر داره

دانشگاه خوارزمی مقطع لیسانس محل تحصیل کرج هست

فقط برخی رشته ها و مقاطعش تهرانه 

الزهرا  فقط خانومها پذیرش میشن  

مسیرها هم در نظر بگیر 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نکات رو در نظر بگیر دانشگاه شاهد مصاحبه داره و فکر کنم شرط چادر دارهدانشگاه خوارزمی مقطع لیسانس ...

مسیرها ک تهران نیستیم بلد نیستیم  نمیدونم از خراسان هستیم فردوسی مشهد الویت اوله 

مسیرها ک تهران نیستیم بلد نیستیم نمیدونم از خراسان هستیم فردوسی مشهد الویت اوله

اگر رشته های مختلف دانشگاه فردوسی رو در اولویت قرار داده  احتمالا به تهران نمیرسه همونجا مشهد  قبول می شه 

برای روانشناسی و علوم تربیتی در دانشگاه های استان تهران، دانشگاه تهران و علامه و بعد دانشکده توانبخ ...

یعنی اعتبار و درجه دانشگاه توانبخشی از شهید بهشتی خوارزمی الزهرا و شاهد بالاتره ب ترتیب بزنم اول دانشگاه تهران بعد شهید بهشتی بعد علامه بعد توانبخشی بزنم بعد خوارزمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

یعنی اعتبار و درجه دانشگاه توانبخشی از شهید بهشتی خوارزمی الزهرا و شاهد بالاتره ب ترتیب بزنم اول دان ...

در هر رشته ای اعتبار دانشگاه ها متفاوته اون چیزی که گفتم برای علوم تربیتی بود. 

مثلا توی یک رشته علامه بالاتره توی یک رشته ی دیگه بهشتی بالاتره بستگی به رشته ای که انتخاب می کنی داره

ولی در کل  برخی دانشگاه ها مثل شاهد طرفدار زیاد ندارن چون پوشش چادر هست و مصاحبه اعتقادی داره. 

من خودم خوارزمی خوندم دانشگاه خوبیه ولی کسانی که از شهرستان میان فکر می کنن خوارزمی تهران هست در صورتی که تعداد کمی از رشته هاش در واحد تهران هست و بقیه رشته هاش در واحد کرج تدریس میشه. اگر ملاکت اینه که تهران باشی خوب خوارزمی رو نباید بزنی