2777
2789

من با خاله م حیلی صمیمی هستم اما هر وقت تلفنی حرف می‌زنیم اکثر اوقات اون زنگ میزنه یعد وسط تلفن و حرف زدن میگه پشت حطی دارم یا تلفن خونه زنگ زده

دیشب ساعت ۱۲ زنگ زد سلام اینا کردم سریع گفت فلانی زنگ زده خدافظ 

اصلا میدونم اون کسی که زنگ زد هم کار واجبی نداره 

بهش پیام دادم گفتم چی شد زنگ نزدی نگران شدم 

(((((خاله راستش یکم ناراحت میشم وقتی باهم حرف می‌زنیم سریع وسط صحبتمون میگی فلانی پشت خطه یا یکی زنگ میزنه . 

چون من هر وقت با تو حرف میزنم از بس دوست دارم همه کار ها و حرفارو لغو میکنم تا با تو حرف بزنم 

فقطم برای امشب نمیگم کلا میگم که چند بار شد))))))

بعد جوابش و الان کامنت میکنم 

کار بدی کردم؟

💝

بخدا فک نمیکردم ناراحت بشی چون بات راحتم اینطورشد.فک میکنم اون که پشت خطه کارواجبی داره شاید براهمین میگم جوابشو بدم..ببخشید

منم سین کردم جواب ندادم

یه حرفی دیگه زد بعدش راجع ب ی موضوع دیگه 

اونو جواب دادم

💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تند نبود? هوش مصنوعی ميگه تند گفتی

نه بابا اگه هم تند گفته باشی از دوست داشتن زیاده بهرحال خاله شما ازت بزرگتره متوجه میشه چقدر دوستش داری وگرنه اگر درکت نمیکرد جوابت رو به این خوبی نمیداد

چیز خاصی نگفتی که

من همکار دارم خیلی طولانی حرف میزنه چندبلر یه چیزی رو تکردر میکنه ،ببچه ها میگم صدام کنن وقتی بیش از ...

من واقعا عادت به کسی زنگ زدن برای حرفای روزمره ندارم 

اکثر اوقات خودش زنگ میزنه

💝

در کل مسأله خاصی ندیدم تو صحبت هاتون

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚