یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
🌙شانزدهم شهریور ۱۴۰۴، آسمان ایران میزبان ماه گرفتگی کامل(ماه خونین) سال ۲۰۲۵ است. 🌕 ماه گرفتگی قبلی ۷ سال قبل و ماه گرفتگی بعدی درایران ۱۱ دی ماه ۱۴۰۷ خواهد بود.
🌔 شروع مرحله جزئی ماه گرفتگی ساعت ۱۹:۵۷ است. 🌑 آغاز مرحله کامل آن ساعت ۲۱:۰۰ و اوج این پدیده ساعت ۲۱:۴۱ اتفاق میافتد. 🌘 پایان خسوف جزئی ساعت ۲۳:۲۷ و خروج ماه از نیمسایه زمین در ساعت ۰۰:۲۵ رخ خواهد داد.
🌌 ویژگی جذاب این خسوف، کاهش نور ماه و همچنین رنگ قرمز آن در زمان گرفتگی کامل است که فرصتی استثنایی برای تماشای نوار راه شیری و هزاران ستاره در مناطق دور از آلودگی نوری فراهم میکند. این رویداد نجومی فرصتی استثنایی برای علاقهمندان به نجوم و آسمان است.
دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>
ولی من نمیدونم ت چ شرایطی باید ببینم باید برم خونه بالایی رو تراس بشینم نگا کنم نمیدونی چقدر ب ماه ع ...
من خورشید گرفتگی دیدم اما ماه گرفتگی تاحالا ندیدم ... یادم میاد بعد از ظهر بود و من با بچه ها تو کوچه بازی میکردم بچه بودم ،😂😂ماشهرستانیم اگر هوا ابری نباشه هر جا باشیم دیده میشه ... خورشید گرفتگی شد یهویی کلا انگار شب شده بود با بچه ها خداحافظی کردم گفتم شب شده ... هی چقدر ساده بودیم ... وقتی رفتم دم در خونه دوباره خورشید دیده شد و منم برگشتم گفتم صبح شد 😑بازیمون رو ادامه دادیم
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها