2777
2789
عنوان

خوشحالم که کسی تا حالا مشکل فشار گوش نداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 42 پست
شوهرم منییرهست وهیچ دارویی استفاده نمیکنه فقط پرهیز

فقط سر گیجه دارند یا تو گوششون هم صدا میاد؟

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صدای سوت زودپز توی گوش درمان داره ؟

والا منم تازه گرفتم همین الانم داره تو گوشم صدای یخچال میاد.امروز یه دکتر عمومی میگفت درمان نداره فقط تا حدی کنترل میشه.ولی اینجا یه خانمی میگفت درمان داره.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

درمانش چیه خیلی درمانده ایم

تاپیکا بخونین انگار نهایتا تزریق میکنند تو گوش

من فکر کنم دارم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
چرا صدا میشنوید؟

سرگیجه.وزوز گوش.شنوایم کم شده.تعادلم کمه.نمک میخورم شدید میشه.دست به گوشم و استخوان کنار گوشم میزنم منگ میشه سرم.

هرروز چند ساعت سردرد هم میگیرم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
سرگیجه.وزوز گوش.شنوایم کم شده.تعادلم کمه.نمک میخورم شدید میشه.دست به گوشم و استخوان کنار گوشم میزنم ...

اره عزیزم علایمش همینه.چایی هم کم بخوریید.

اره عزیزم علایمش همینه.چایی هم کم بخوریید.

عه.روزی چند تا میخورم.ای بابا

عه.روزی چند تا میخورم.ای بابا

منم خیلی می خوردم دکتر گفت چیزای کافیین دار مثل چایی نوشابه سیاه شکلات نخور نمک وچیزای چرب و تند نخور.گلابی هندونه خربزه نخور🙁