2777
2789
عنوان

خوشحالم که کسی تا حالا مشکل فشار گوش نداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 42 پست
ن دیگ برنمیگرده

سلام عزیزم .وقتتون بخیر .یه سوال داشتم ازتون.من چهار روزه داروهای دکترم را شروع کردم ولی بدتر شدم.قبلش فقط صدا اکو بود ولی اون قضیه که خوب نشد هیچ تو خواب و بیداری تو گوشم صدا سوت میاد خواستم ببینم شما هم اولش اینجور بودین؟

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش بدتر میشه قط نکنخوب میشی

ممنونم.بعد از یک ماه هم باز دارو خوردین من قصد بارداری دارم😑

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

من چند ماه خوردمالان قرص چی مبخوری؟

تریامترن صبح ها یک چهارم

بتا هیستین ظهر و شب

مگنی فورت

من متاسفانه دارم و یکم حرص بخورم دیگ گوش درد و اون فشار خفم میکنه و اگه توجه نکننم بهش پشت سرش سرگیج ...

درمان نکردین شما

چه غذا هایی گفتن نخورید؟

مینییر. 

از نمک زیادی هست. بتید خیییلی مراهعات کنی. نمک زیاد که میگم حتی در حد دو خیارشور. دیگه ببین چقدر مضر هست.نمک رو کنترل کن اونم میشه. 

قرص بتاهیسین 8 تا 3 روز  هر 8 ساعت یه بار 

کاش زود خوب شم واقعا نمیتونم اقدام را عقب بندازم.پارسال این موقع بچمو از دست دادم.خودم که هیچ بقیه چشم انتظارن😢

مینییر. از نمک زیادی هست. بتید خیییلی مراهعات کنی. نمک زیاد که میگم حتی در حد دو خیارشور. دیگه ببین ...

پزشکین یا با بیماری اشنا یین؟

مینییر. از نمک زیادی هست. بتید خیییلی مراهعات کنی. نمک زیاد که میگم حتی در حد دو خیارشور. دیگه ببین ...

یه سری میوه ها  را هم گفتن نخور شما نمیدونین چرا .مثل موز هندونه و خربزه