2777
2789

بایکی تورابطه ام دوسال به شدت عصبیه بعد بارشوتی میبره شغلش اینه دوسه پرونده درگیری وخلاف هم داره ولی من عاشقشم حتی الانم باسند بیرونه یه خواستگاردیگه دارم سنتیه آشناس شاغله پولداره به شدت دوسم داره آدم متشخصیه حتی ظاهر اینم ازپارتنرخودم بهتره اخلاق وخانوادشم بهتره ولی من دلم پیش اونه به نظرتون تصمیم درست چیه😭🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شرایط شما رو داشتم پسری که دوست داشتم رو انتخاب می کردم خریته ولی دیگه چه کنیم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

تو الان ب این دلیل اون پسر خلاف رو دوس داری چون باهاش درارتباطی بدی هاشو نمیبینی

اگه ارتباطت باهاش قطع کنی باخواستگار جدید حرف بزنی ممکنه مهرش ب دلت بیوفتع

واقعاا میتونی هربار حرص بخوری ک شوهرم رو دستگیر کردن خلاف کرردع خرجی نمیدع بددهنه وـ.ـ؟؟

دیوونه ای دختر ....

تو ازدواج فقط به منفعتت فک کن عشق چیه دوست داشتن چیه 

اولی چه نفعی داره برات جز بدبختی 

دومی به این خوبی همینکه پولداره و خانوادش خوبن و از همه مهمتر عاشقته عالیه 

خودتو بدبخت نکن عاقلانه ازدواج کن 

همممه پسرا عاقلانه ازدواج میکنن حتی اونیکه ددسشم داری یه دلیل خوب واسه هودش داره که انتخابت کرده مطمئنم ذره ای نمیخوادت

چندسالته؟این حجم از حماقت از یه دختر ۱۵ ۱۶ ساله برمیاد فقط. چه خوبی و برتری نفر اول نسبت به دوم داره دقیقا؟باید یه چیزی داشته باشه حداقل ادم بدونه یه حرفی برای گفتن داره ولی طبق چیزی که گفتی هیچی!

ما چی بگیم‌ وقتی مشخصه خودت داری میفهمی درست چیه غلط چیه

پارتنرت رو بعنوان ی شخص که توی خیابون ببینی هم ارزش نداره هم کلام بشی باهاش🫤 و نظرم اینه تا وقتی درگیر اونی به اون خاستگار خوبت هم بله نگو ، اول فراموش کن و‌از زندگیت حذفش کن بعد ب ازدواج با ی آدم حسابی فکر کن تموم