2777
2789
عنوان

از دوس پسرای سمی تون بگید 😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 32 پست

اشنا بود بهم گفت باهم آشنا شیم به خانوادت هم نگو منم گفتم دوماه نمیگم و نگفتم 

آخر هفته خواهرش و دیدم خودشو برام تاب داد منم بهش گفتم شهرام چرا به فاطی گفتی میگفت من نگفتم منم گفتم خب پس چرا خودشو برام تاب میده میگفت اشتباه میکنی بعدش خواهرش زنگ فحشم داد بهش میگفتم میگفت نه من نگفتم 🙄🙄🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا ادمی نبودم ک ازکسی انتظاری داشته باشم چیزی بخوام ی بار این اسکل برام شارژ زد منم نگفته بودم وای دهنمو صاف کرد هی تک مینداخت میگفت تو بزنگ😂😂😂 شارژ۵تومنی اونم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

دیت اول ی جای خیلی دورقرار گذاشت یه آب معدنی و یه آدامس برام خرید برگشتنی هم گفت با مترو بریم گفتم باشه رسیدیم فقط برا خودش بلیط گرفت رد شد من هاج و واج موندم پشت گیت همونجا بای بای ش کردم اومدم بیرون تاکسی گرفتم اومدم خونه و بلاکش کردم 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

دوس دخترم بهم میگه ۳ دقیقه واسم میو میو کن منم گفتم نمیشه اونم بلاک کرد

پسری ک نینی سایت داره به نطرم باید میو میو کنه

مگه نه؟😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

دیت اول ی جای خیلی دورقرار گذاشت یه آب معدنی و یه آدامس برام خرید برگشتنی هم گفت با مترو بریم گفتم ب ...

😂💔💔💔

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری  

اکس که نبود ی یارو بود تازه داشتم باهاش اشنا میشدم قرار دوم بود رفته بودیم بیرون

من کفشم پامو زد جوری که خون ریخته بود بیرون قشنگ زخمی شده بودم 

رفتیم ی کافه نشستیم پاهامو دید هیچ کاری نکرد حالا این به کنار میگیم خوشش نمیومده یا کاری نمیتونسته بکنه(حتی ی دستمال هم‌نگرفت برام خودم گرفتم)

بعد من انتظار داشتم حداقل بعد کافه دیگه پیاده روی نکنیم با این وضعیت ولی لعنتی منو کشون کشون برد تا ی پارک بعد من پشت سرش لنگ میزدم اقا هم همش داشت خاطره تعریف میکرد ی بند😐🤣

بعد به زور مجبورش کردم رو ی صندلی بشینیم چون دیگه نمیتونستم راه برم اینم همین شکلی ی بند خاطره میگفت حتی از من سوال نمیپرسید فقط داشت ی ریز حرف میزد

بعد ظهر شد رفتیم ناهار بخوریم لامصب یدونه ساندیچ سفارش داد با ی نوشابه نصفش کرددددد لعنتی حداقل نوشابه رو دیگه دوتا میگرفتی گدااا😂😂😂

بعدشم خودم اسنپ گرفتم رفتم خونه گفتم به درد هم نمیخوریم و تمام🤣

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اکس که نبود ی یارو بود تازه داشتم باهاش اشنا میشدم قرار دوم بود رفته بودیم بیرونمن کفشم پامو زد جوری ...

واییی این خیلی گدا بوده😂😂😂🤣

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری