2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این کادو تولد نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست
شاید بیشتر نداشته بیچاره

شاید

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بیکار بوده پس اوکیه

شاید

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اگر بیکار بوده پس اوکیه

دیگ گله کردن فایده نداره پس دیگ همونو قبول میکنم😂

یکی برا تولد ماشین میخره 

یکی گوشی 

یکی طلا 

یکی پول 

یکی به شاخه گل 

یکی هم هیچ‌ نمیخره

هر کس بنا به درآمد خودش

دلیل نداره بیای مقایسه کنی .این چه کاریه .همین که به یادت بوده کافیه چرا قدر نشناسی می‌کنی 

بعدم میگی مدتیه بیکاره پس چه انتظاری ازش داری 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
یکی برا تولد ماشین میخره یکی گوشی یکی طلا یکی پول یکی به شاخه گل یکی هم هیچ‌ نمیخرههر کس بنا به درآم ...

حرفت خیلی قشنگ بود

خیلی زیاد

مچکر ازت