2777
2789

داشته ٢ تاش درجریان گذاشته بوده 

دوتا دیگیش رو نه که مهمه واقعا 

و بشدت خسیس و و بهداشتش رعایت نمیکنه 

ولی خب اروم هست خیلی اروم یجورایی ساده هست

ولی دیگه واقعا دلتون نیست باهاش 

و تو این چند روزه هعی میگه بیشتر فک کن زود تصمیم نگیر بیا بریم مسافرت و نمیدونم 

عقلانی رفتار میکنین بهم میزنین 

یا یه عمر با یه غم بزرگ تو دلتون باهاش زندگی میکنین 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکر عقد باشم سفرو میرم باهاش فرصت میدم عجله نمیکنم مشاور ... اکر در نهایت بعد ۵ ۶ ماه باز دلم نبود بهش اون وقت جدا میشم 

من خودم تو عقد همش حرف جدایی میزدم هی مراحل و کاراشو میپرسیدم الان بدون شوهرم نمیتونم نفس بکشم اصلا 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

وای باز تو 

تو رو خدا جداشو هم خودتو راحت هم نی نی سایتی هارو

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
مشکل ژنتیکی اگر حاد باشه حتما باید درباره ش جدی فکر کرد و حتی اگر بخواهید با این آدم ادامه بدید حتما ...

حاد هست انچنان ثروت مند نیست خوبه وضعش ولی خیلی دل خرج کردن نداره ببره دکتر اینا 

منم ٢١ سالمه اون ٣٢

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه مشاور برو تنهایی به نامزدتم نگو

رفتم چندین بار جاهای مختلف یکیشون گفت نامزدت چنگی به دل نمیزنه

رفتم چندین بار جاهای مختلف یکیشون گفت نامزدت چنگی به دل نمیزنه

من هیچ کقت به کسی نمیگم جدا شو ولی در این مورد فقط میگم احساسلت رو بذار کنار فقط عقلانی تصمیم بگیر فکر کن دوستت شرایطش مثل توعه اونده ازت مشورت میخواد میگه حداش یا بمونم تو جی میگی بهش

اگه هنوز دختری مسافرت نرو باهاش و سعی کن فعلا رابطه نداشته باسی اصلا حتی سطحی

قسمت بهداشت🙁

اینقدر رعایت نکرده ناحیه تناسلیش برص قارچ بوستی افتاده