2777
2789
عنوان

بنظرتون من خاله ی بدی ام یا حق دارم

534 بازدید | 72 پست

خواهرزادم حدود دوماهه اینجاست و طلاق گرفتن پدر مادرش.خواهرم بیش از حد نازنازیش کرده و هرچی میخواد در کسری از ثانیه براش فراهمه و نمیتونه نه بشنوه از کسی و عاشورا بپا میکنه.خواهرمم میخواد ما حرف نزنیم فیلم نبینیم چراغ خاموش باشه که مبادا بچش یاد بگیره یا اذیت بشه من کنکور دارم بعد چند سال برگشتم سمت درس و شب تا ۲ ۳ صدای تبلتش تا ته بازه هر دیقه گریه میکنه و نق میزنه که مثلا چرا پتوم اینجاش گل نداره و مجبورت میکنم بری برام بخری. ینی به ترک رو دیوار هم گیر میده و رومخمه. زمین و زمانو بهم میریزه دختره و ۶ سالشه و خواهرم با قربونت برم و فدات بشم جوابشو میده ماهم چیزی میگیم دعوا میکنه که هیچی له بچم نگید و کسی حق نداره تو تربیتش دخالت کنه

حالا میاد سمتم یا باهام حرف میزنه واقعا چشم دیدنشو ندارم همش بهش میگم برو و بدتر میکنه اصلا ثانیه ای دلم نمیخواد ریختشو ببینم 

ینی بچه ی تو خیابون واسم عزیز تره

این فقط رو اعصابمه

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

حق داری

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اونم جدا شده و از اجبار اومده خونه مادرش . از فردات خبر نداری چی میشه سعی کن بیشتر درکش کنی

والا من درک کردم ۴ ساله

این شعور نداره ذره ای بچشو تربیت کنه

من مجبور نیستم بچه ی لوس یکی دیگرو تحمل کنم

رفتار خواهرت چه بده بنظرم حق با توئه یبار وقتی خونه نیست به پدر مادرت بگو اونا باهاش حرف بزنن

والا پدر مادرم خودشون هم به ستوه اومدن از کارای خواهر و خواهرزادم 

اعصاب نزاشتن برا هیچکدوم

چقدر بد واقعا، اونام باید شرایط تو رو درک کنن

شاید حتی یک درصد هم درک نکنه

حتی وقتی من دارم درس میخونم ۵ ۶ ساعت گوشی دستشه تو اتاقم با گوشی حرف میزنه هرچیم میگم برو بیرون هیچی به هیچی

میدونی انقدم بچه نیس که متوجه طلاق و پروسش و جدایی پدرومادر و زندگی تو خونه شما به روانش آسیب نزنه.. ...

من درک میکنم ولی ایا اوناهم نباید درک کنن؟

من پنج دیقه نمیتونم راحت بخوابم حتی

چند وقته یادم نمیاد کی مثل ادم بی سروصدا خوابیدم