2777
2789
عنوان

یکم از رفتار های پدرم بگم 🤦🫤

85 بازدید | 13 پست

مثلا صبحونه میگیم چی میخوری میگه تخم مرغ ما هم مثلا پنیر انگور میخوریم ، وقتی که سر سفره می‌نشینیم اونم مثلا تخم مرغ میخوره انگور هم میخوره آخه بگو این دوتا چه ربطی بهم دارن من خیلی بدم میاد کسی دست تو بشقاب غذای دیگه کنه ولی بابام خیلی شکم شل هست 

یا مثلاً مامانم خرید می‌کنه میاد خونه می‌ذاره دم در وقتی یخوردع زیاده خرید من میرم بر میدارم میارم پایین تو پله بابام بیدار هم باشه تا صداش نکنن تکون خودش نمیده😏

یا مثلاً وقتی میبینه من یا مادرم چیزی خریدیم بهش بر میخوره که چرا اون نخریده ، من دیدم اول بابا برای زن و بچشون چیزی میگیرن این متفاوت از بقیس شانس ما حتی وقتی با پول خودم میخرم 😏😏

یا مثلاً موقع غذا ظرف کردن سر سفره وقتی مادرم بشقاب می‌کنه مثلا اول بابام میگیره میخوره تعارف هم نمیکنه من باشم اول میدم به فرزندم اصلا مهر پدری نمیدونه چیه 🥲

وقتی بچه بودم چیزی می‌گرفت مثلا کیک و نوشیدنی روشو میکرد اونور میخورد به من نمی‌داد 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دغدغه منم اینا بود خدایا

پس خدا کنه یکی مثل پدر من گیر خودتون بیفته ولی نه فقط با این ها ک یک صدمش بود گفتم با کل اخلاقیاتش بعد اگه خوب بود بیا بهم خبر بده 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بیخیال بیخیال یعنی بیخیال شو درد بی دردی دوایش مردن است!

😔

ول کن بابا چیزی نیستن که اینا 

نمیگم بی تفاوت بودن و اولویت قرار دادن خودشون کار درستیه ولی چیزی نیست بخوای خودتو اذیت و حساس کنی بهش. 

من بخوام از عادت ها و اخلاقای گند بابام بگم تا شب باید بنویسم تازه خیلی بدتر ازین چیزایی که گفتی 

ول کن بابا چیزی نیستن که اینا نمیگم بی تفاوت بودن و اولویت قرار دادن خودشون کار درستیه ولی چیزی نیست ...

چرا شما می نی سایتی ها قصد اینو دارین خودتونو بدبخت تر طرف جلوه بدین 

این کل اخلاقیاتش نبود هزار تا دیگه بد دارع

مورد اول شکم شلی نیست خوب سر سفره هست بزار دوتا دونه انگور هم بخوره

واینکه ما خودمون اول غذا رو برای پدرو مادرم میکشیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مورد اول شکم شلی نیست خوب سر سفره هست بزار دوتا دونه انگور هم بخورهواینکه ما خودمون اول غذا رو برای ...

باشه بابا شما خوب اصلا بی‌خیال 

چرا شما می نی سایتی ها قصد اینو دارین خودتونو بدبخت تر طرف جلوه بدین این کل اخلاقیاتش نبود هزار تا د ...

خب چیکار کنیم برات 

نه باباتو میتونی تغییر بدی نه اخلاقشو.

فقط خواستم احساس همدردی کنم بگم فقط مشکل تو نیست. 

باشه بابا شما خوب اصلا بی‌خیال

من متوجه منظورت شدم ولی شماهم زیاد سخت میگیری

اینم بگم من پدرم هیچ خوراکی بدون ما نمیخوره،خودش کنار میشینه ماها که سیر شدیم اگه چیزی موند میخوره

ولی دوتا دایی دارم به شدت پدرهای خوبی هستن اما دراین مورد مثل پدر شمان😃

درکل هر آدمی خوبی داره،بدی هم داره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خب چیکار کنیم برات نه باباتو میتونی تغییر بدی نه اخلاقشو.فقط خواستم احساس همدردی کنم بگم فقط مشکل تو ...

باشه مرسی 

من متوجه منظورت شدم ولی شماهم زیاد سخت میگیریاینم بگم من پدرم هیچ خوراکی بدون ما نمیخوره،خودش کنار م ...

پدر من هیچ خوبی برام نداشت جز سرکار رفتن با منت 

از اول که من یادم میاد همیشه خوابیده قرص میخوره 

یه مدت هم که روانی شده بود و خیلی خیلی اذیت شدیم تا خوب شد 

خدا ازش نگذره عصاب برام نموند 

پدر من هیچ خوبی برام نداشت جز سرکار رفتن با منت از اول که من یادم میاد همیشه خوابیده قرص میخوره یه م ...

پدر منم ایراد زیاد داره

اما بزار اول از خوبی هاش بگم

به شدت مودبه

آدم خوبیه،مهربان وخوشرو هست

تا جای ممکن برامون خوراکی خوب می‌خره

اما درعین حال باخانواده مهربونه،هر چی کار کرده...همه رو ریخت توحلق اونا الان وضعیت مالی خودش افتضاحه

از ده سال پیش هم که برادرم فوت کرد دیگه سرکار نرفته

حتی یه وانت داشت گفتم بابا سیب زمینی پیاز بفروش،اون کارم نکرد. وانت رو هم فروخت