🦂🦂 اقتضای ععققرربب نیش استت 🦂🦂
●●● یه کانالی و چنلی توی سوشیال مدیا و اینترنت هستش که مثل پپااتتووقیی برای شهروندان و همشهری های دخترر و ززنن و مموونثث هاست که یک دکتر روانشناس و مشاور و پزشکی داره که براش متن یادداشت و تایپ میکنن و میفرستن و ایشون سوالات و پرسشهاشون رو پاسخگویی میکنن و منتشر میکنن و به اشتراک میذارن کاملا ناشناس و غریبه و گمنام بعضی سوالات و پرسش هایی که میپرسن واقعا ادمیزااد کیش و مات و مبهوت و سرگشته و بلاتکلیف میمونه چی بگه ؟؟؟!!! چون اونقدر واضح و شفاف و مبرهن هست که سوال و پرسش نوشتن و یادداشت کردن نداره مثل اینکه خانومه متاهل بود و سی و سه 3️⃣3️⃣ سالش بود و همسرش و شوهرش 3️⃣6️⃣ سی و شش سالش بود و 1️⃣5️⃣ و پونزده سال بودش که ازدواج و عروسی کرده بودن و دو تا هم دختر بچه داشتن 8️⃣ هشت ساله و 4️⃣ چهارساله و شوهرش با یه زنی روابط نامشروع و زناشویی داشته که خود اون زنیکه هم متاهل و مزدوج بوده و بچه داشتش و شوهرش بزنم به تخته هم کارنامه درخشانی از اینطور سابقه ها توی رزومه اش داشت و ماشالله پیشکسوتی پیشتاز داشتش که قبلا هم شوهرش رو توی تختخواب منزلشون درحالیکه هردو استغفرالله لل•••خخ••تت و پپتتیی و درحال مستهجن زناشویی ووو •••••• بودن مچشون رو گرفته بوده دیده و هیچکاری نکرده نه استشهادنامه نوشتن نه تعقیب و گریز و جستجو و نه شکایت کشی تو دادگستری و کلانتری و بازداشتگاهی و زندانی کردنش و همسرش با قللقق و سوییچ اینو دونستن گولش زده و نمایش مثل بازیگر و اکتور ها ساخته که وااییی پشیمونمم و ندیمم و اللهه و بللهه و جیمبللهه و سفسطه و مغلطه و ننه من قریبمم بازی و من نبودم دستم بود تقصیر استینم بود و خواهش و تمنا و التماس و اصرار و استمرار و معذرت خواهی و پوزش طلبیدن ایشون رو گوللش زده و برگردونده سر خونه زندگیش چونکه تنبیه و مجازات داره شش•••للل•••ااا•••ققق فکرکنم اما نشسته و دست گذاشته روی دست که وقایع و حوادث و اتفاقات وحشتناکتر پیش بیاد و تازه داشت میپرسید که من بخشیدمش به همسرم مشکوکم و بنظرتون باهاش تتممککیینن و زناشویی کنم ؟؟؟؟؟؟!!!!!! 😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ●●●