2789

بچه هاماباخانواده شوهرم رفتیم پارک  ومن کلی هزینه کردم برای خودموبچم  تنقلات خریدم پفک وچیپس وتخمه واینابعد گفتم اوناهم بخورن همشون ازمال من خوردن بعد کلی اضاف اومد یعنی از هرکدوم مثلا۵تاخریدم بعد خواستیم بیاییم خونه جاریم پلاستیک چیپس وپفکامنوبردبراخودش برداشت رفت. یه چیزی اندازه ۵۰۰تومن هزینش بوددیگه منم از دستش نگرفتم ی دعوایی بشه بنظرتون کارش خیلی بدبود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کارش زشت بود ولی باید میگفتی واسه بچه هامه یه دونه می‌دادی بهش بقیه شو برمیداشتی ضمنا اون خیلی پر رو تشریف داره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مثل جاری منه. شوهرم کلی بستنی می‌خرید این میرفت بر می‌داشت می‌خورد میگفت یکی دیگه بخره چقد مزه میده، آدم خودش دلش نمیاد بخره.

بعد من اگر یه بستنی برمی‌داشتم شوهرم میگفت نگیر برادرزادم دلش میخواد مریضه نمیتونه بخوره.

به ننه ی همون بچه جرات نداشتن حرف بزنن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ازدیشب تاحالا ذهنم درگیره چون براشب یلداهم همینکاروکردن هرچی بردیم خونه مادرشوهردسروتنقلات بچش همه روگذاشت تونایلون بردبچه هاشم ازخودش یادمیگیرن خیلی زشته