2777
2789
عنوان

چطور برای ازدواج امادگی داشته باشم

758 بازدید | 14 پست

من تا چند ماهه دیگه ۲۶ سالم میشه خانوادم اصرار دارن سریعتر ازدواج کنم و وقتی مایل نبودم اخرین خواستگارم بیاد خانوادم عصبانی شدم با اینکه این دومین موردیه که اونا از من نظر خواستن و قبلیا رو خودشون رد کردن البته اگه منم بودم رد میکردم

من احساس میکنم امادگی ازدواج ندارم با مردا راحت نیستم حتی دوران دانشگاه بزور جواب سلامشونو میدادم تو جلسه خواستگاری نمیدونم میتونم خوب گفتگو کنم من کلا  کم حرف میزنم پدرم همیشه تو مجالس سخنگوه و بنظرم کسی که میاد مخصوصا اگه از قبل منو نشناسه چنین انتظاری از منم داره در حالی که من معمولیم و اروم

خانمای عزیز لطفا توصیه های خودتو برای امادگی های قبل از ازدواج بگید وانچه بنظرتون اگه میدونستید زندگی بهتری داشتید

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما که نباید پر حرف باشی که اماده ازدواج باشی البته باید امادگیشو داشته باشی چون پذیرش یه مسئولیت جدید هستش واینکه با یه نفر که نه با یه خانواده جدید طرف میشی

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

حتما که نباید پر حرف باشی که اماده ازدواج باشی البته باید امادگیشو داشته باشی چون پذیرش یه مسئولیت ج ...

بعضی از فامیلای خودمون از ما دخترا انتقاد دارن که مث پدر مادرمون اجتماعی نیستیم یا دلسوز فامیل نیستیم کلا اطرافیان از یه زن انتظار دارن خیلی زرنگ باشه تو کارای خونه عالی باشه و اجتماعی و دلسوز باشه و هوای فامیل هم داشته باشه و کمکشون کنه اما من درونگرام کم حرف ولی تو مراسما و ... اگه نیاز باشه کمک میدم و کند کار میکنم اما تمیز و توی مواقع حساس اضطراب دارم که مادرمم اینجوریه اما خوب از نظر فامیل نسبتا بی عرضه محسوب میشم هر چند تو فامیل هم چندتا خواستگار داشتم

و اگه با غریبه ازدواج کنم هم یجورایی نماینده خانوادم حساب میشم و طبق شناختی که دیگرات از پدرم دارن انتظارشون از من بالا

میره

بعضی از فامیلای خودمون از ما دخترا انتقاد دارن که مث پدر مادرمون اجتماعی نیستیم یا دلسوز فامیل نیستی ...

این حرفا نیست یکی پیدا میشه که تورو همینطور که هستی بخاد ان شاا...تیکه ومکمل خودت گیرت بیادبعد هم معمولا ما خانومها وارد زندگی میشیم لایه های دیگه از وجودمون هم آشکار میشه..اینکهه خیلیامون با وجود ناز پرودگی تو خونه پدر وقتی وارد خونه خودمون میشیم خیلی توی کارهای خونمون حساسو دقیق میشیم من خودم قبل از ازدواجم یه غذا هم نپخته بودم الان همه از پذیرایی ودستپختم تعریف میکنن

یکمن خودتو باور کن نزار انتقاد بقیه اعتماد بنفستو بگیره با چشم باز انتخاب کن وخودت باش تایه راه درست جلوت قرار بگیره

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

همینجا بخش کلینیک مشاور های خوبی داره حتما ابهاشون مشاوره کن کمک خوبی میکنن بهت

این حرفا نیست یکی پیدا میشه که تورو همینطور که هستی بخاد ان شاا...تیکه ومکمل خودت گیرت بیادبعد هم مع ...

ممنون کامنتت حس خوبی بهم داد ان شاءالله واسه هر کسی بهترین چیز اینه که همونطور هست پذیرفته بشه

سلام عزیز

ازدواج کردین؟

خانومم 

برام فقط سوال شد

اگه دوست داشتی بگو

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟