2777
2789
انشاالله بله

من مستقل میشم از خانواده شوهر؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

استارتر ببخشید من میپرسمعزیزم میشه بگید من کی میرم تو رابطه چه ویژگی هایی داره

راستش اصلا کار نمیکنه مغزم برای رابطه و اینا ببخشید 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مستقل میشم از خانواده شوهر؟

حس میکنم اختلافی دارید درسته؟ 

حس میکنم اون خونه برای شما نیست 

و جدا زندگی می‌کنید فاصله هست بینتون

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

لطفا اینو هم بگو برمیگردم سر جای قبلم؟

خیلی خیلی زود انشاالله قراره از ته دل بخندی

حس میکنم اختلافی دارید درسته؟ حس میکنم اون خونه برای شما نیست و جدا زندگی می‌کنید فاصله هست بینتون

من با خانواده شوهر زندگی میکنم خیلی در عذابم شدم پاسوز اونا اصلا راضی نیستم خونه بسازن که باز ما هم باهاشون بسازیم و بازم همخونه بشیم کلا دلم میخواد ازشون جدا بشم زندگیم مستقل بشه 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من با خانواده شوهر زندگی میکنم خیلی در عذابم شدم پاسوز اونا اصلا راضی نیستم خونه بسازن که باز ما هم ...

تصویری که میاد تو ذهنم یه خونه ی نیمه سازه و تو و همسرت یه سمت و خانواده شوهرت یه سمت دارین بحث میکنین اما هی فاصلتون زیاد میشه ازشون انشالله که مستقل میشید 

تصویری که میاد تو ذهنم یه خونه ی نیمه سازه و تو و همسرت یه سمت و خانواده شوهرت یه سمت دارین بحث میکن ...

الهی آمین ممنونم عزیزم که جواب دادی 

شوهرم برای کار به یکی سپرده اون یه نفر واسش کار جور میکنه؟

الهی آمین ممنونم عزیزم که جواب دادی شوهرم برای کار به یکی سپرده اون یه نفر واسش کار جور میکنه؟

آره حس میکنم انشاالله خیلی شادی میاد تو خونتون

برام دعا کن پزشکی قبول بشم 

تصویری که میاد تو ذهنم یه خونه ی نیمه سازه و تو و همسرت یه سمت و خانواده شوهرت یه سمت دارین بحث میکن ...

من واقعا در این مورد سوال دارم لطفا جواب بده 

چرا من رابطه عاشقانه ای ندارم همش تنهام اصن قراره کسی وارد زندگیم به این شکل بشه یا قراره تا آخر همین باشم؟