2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صرف روانشناسی بدرد شما نمیخوره هر مشکلی دارید باید برید متخصص همون مشکل تو روانشناسی

تا حالا هزار بار پبش روانشناس رفتم در هر زمینه ای الان زیر نظر روانپزشک دارومصرف میکنم الان خواستم با یکی حرف بزنم چون حالم خوب نبود ولی در کل هیچکدوم حالمو خوب نکرد..

کاش دارو مصرف نمی‌کردید به این راحتی. بعدا بدتر میکنه

خیلی مقاومت کردم اتفاقا اما دیگه تحمل نداشتم الان حس میکنم اثری نداشته فقط بیخیال ترم کرده مشکلاتمو حس میکنم دردمیکشم ولی ازشون میگذرم الان ت

همین قرصا باعث شده تاثیرات بدی توی زندگیم بذاره خیلی ناراحتم خودم دیگه نمیدونم چی درسته فقط میخواستم خوب شم

قرص خوب نمیکنه مخصوصا بعد یه مدت اثرش عادی میشه. تو اون زمینه دوباره پیش روانشناس برید و صحبت کنید ب ...

پیش هر روانشناسی رفتم کمکی بهم نکرد الانم وسط امتحانا فقط با قرصا میخوابم و گیجم همه امتحانام خراب کردم این ترم مشروط میشم دردی ب دردام اضاف شد امیدی به روانشناس هم ندارم 

ای بابا.... بعضا سنتی ها چیز هایی میدن آرامش بخش. من خودم به چند نفر دادم اثر کرده. بیدمشک بهار نارنج گلاب و هل و زعفران قاطی کن حالت شربت بخوره با شکر یا عسل به مدت یک ماه. به چند نفر افسردگی داشتن خوردن همشون تعریف میکردن خوب بوده