2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما برعکس بودیم من سریع بعد آشتی باهاش مثه روز اول بودم،برعکس اون۱۲سال کینه کرده بود حتی چیزا کوچیک ی ...

من مثل همسرتون هستم 

الان بخاطر گذشته ظهر واقعا سخنم بود حتی با شوهرم حرف بزنم 💔💔

من مثل همسرتون هستم الان بخاطر گذشته ظهر واقعا سخنم بود حتی با شوهرم حرف بزنم 💔💔

چ بد...آخه خب یه چیز اون گفته بعد من از خودن دفاع کردم الان ناراحته که فلان چیز گفتی بی احترامی کردی به منو خانوادم!!!!آخه یکی نیست بگه چرا کارا خودتون رو یادتون نمیمونه...

چ بد...آخه خب یه چیز اون گفته بعد من از خودن دفاع کردم الان ناراحته که فلان چیز گفتی بی احترامی کردی ...

منم همینم 

البته خدایش من همیشه احترام میزارم تا لحظه آخر نه به خودش نه خانوادش توهین نمیکنم ولی اون هم به خودم و هم خانوادم فروش میده کتک میزنه میندازه بیرون

منم همینم البته خدایش من همیشه احترام میزارم تا لحظه آخر نه به خودش نه خانوادش توهین نمیکنم ولی اون ...

نه دیگه کتک و فحش که قابل فراموش کردن نیست که...من منظورم کارا ریز هست مثلا الان که تو مرحله جدایی هستیم میگه فلان جا مادرمو با خودت نبردی فلان محبت رو بهشون نکردی اصلا هم نمیگه چیکار کردن که برخورد من این بوده...

نه دیگه کتک و فحش که قابل فراموش کردن نیست که...من منظورم کارا ریز هست مثلا الان که تو مرحله جدایی ه ...

اره ریز هارو منم بزرگ نمیکنم 

شوهرم به من میگه کینه ای هستی ولی کاراش قابل بخشش نیستن 

از چشمم افتاده