2777
2789
عنوان

چرا؟!؟؟

1340 بازدید | 41 پست

چرا تا یه بچه میگیری بغلت میری توی خیابون همه فکر میکنن حق دارن اظهار نظر کنن؟! نصیحت کنن،آموزش بدن!! نچ نچ کنن... آخه مگه من بد بچه خودمو میخوام؟! یا هر چیز بقیه میگن درسته و کار من که حرف دکتره غلط؟! بابا همینجوری بچه داری سخت هست. انقدر به مامانای جدید گیییر ندین تو رو خدا. نظر بخوام از دکتر بچه میپرسم یا نهایت مادرم.همینکه نمیشه جواب فامیل شوهر و بدم بسه دیگه غریبه ها بیرون حرف میزنن انگار تنشون میخاره.به یه زنه گفتم به شما ربطی نداره من چیکارمیکنم انگار قرآن خدا رو غلطش کردم.اه.گیر ندید.مرسی

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استفاده از تجربیات دیگران خوبه که شما الکی جبهه میگیری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اووف گفتی مادرشوهرم هی میاد بالا فلان‌کن فلان من تنهاش نزاری روزمین نزاری اخر گفتم‌بچه خودمه کاری ک‌نمیکنم عذاب بکشه😒

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
بزن لهشون کن فرهنگمون همینه  تقصیر نداریم تازه باز ایران خوبه فقط نظر میدن من اینجا از دست ...

به خدا امشب پیرزنه داشت بچه رو از بغلم میگرفت یادم بده چجوری بغلش کنم!!!گفتم نمیخوااام بدمش انقدر بهش بر خورد.من موندم همینجوری که اصلا به کسی چه!! همه یهو میشن دایه دلسوزتر از مادر😶

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
استفاده از تجربیات دیگران خوبه که شما الکی جبهه میگیری

تجربه اشونو نگه دارن واسه آشناهاشون.من چرا باید به حرف یه غریبه گوش بدم؟!؟؟ بچه مادر داره،دکتر داره،منم مادر دارم.بیشتر از اینا حالیشون نیست که.فقط اگه حرف نزنن میمیرن.

تجربه اشونو نگه دارن واسه آشناهاشون.من چرا باید به حرف یه غریبه گوش بدم؟!؟؟ بچه مادر داره،دکتر داره، ...

بگو یکی از برق بکشتت چه توپت پره😂😂😂😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بعضیا یاد دوران بچه داری خودشون میافتن مثلا میخوان کمک کنن دلشونو نشکن نهایتا یه لبخند بزن بگو چشم کار خودتو بکن!همیشه قبل از اینکه یه نفر رو راحت کنین اول به قصد و نیتش فکر کنین

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!