2777
2789

سه سال پیش که نزدیک عید ۱۴۰۲ بودیم همراه پدرم رفته بودیم خونه پدربزرگم اینا دنبالشون که باهم بریم بازار پدربزرگم خریدای عید و انجام بده

اون سال پدربزرگم یه خروس داشت که هر غریبه ای رو میدید سریع دنبالش میکرد منم تو حیاط منتظر ایستاده بودم که همون لحظه که خروس تو حیاط بود با سرعت دوید سمتم منم یکدفعه بهم شوک وارد شد سریع دویدم سمت دروازه تا بیرون دروازه دنبالم کرد اون لحظه رو هم چون بابابزرگم داشت از پله ها میومد پایین دید و کلی خندید و بهم گفت چرا فرار کردی سنگ و چوب برمیداشتی میزدی بهش😐😐 خب آدم اون لحظه اصلا میتونه فکر کنه شاید خنده دار باشه این اتفاق ولی من خیلی اعصابم بهم ریخته بود چون بعدا عالم و آدم و خبردار کرد و برای کل فامیل تعریف کرد هرچی هم پدرم و عموهام به بابابزرگم میگفتن بگیر بکش این خروس و اصلا گوشش بدهکار نبود انگار با این خروسه میخواست اسباب خندش و فراهم کنه حتی چند دفعه بعد که رفته بودیم خونشون پدربزرگم منو از قصد هل میداد جلو خروسه حتی یبارهم زن عموم و دنبال کرده بود....

خداروشکر بالاخره تونستن راضیش کنن بکشنش😑😑

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چی بگم موقعیت خیلی خنده داره خب 

اون خروس هم پدربزرگت طفلی بهش عادت کرده منم نمیتونم حیوونی ک خودم بزرگ کردم بکشم مخصوصا اینکه آدم ک مسن میشه وابستگیش بیشتر میشه 

ب نظرم خیلی حساسی حالا من بودم خودم این ماجرا و برا همه تعریف میکردم ی دورم ریسه میرفتم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ی چی بگم موقعیت خیلی خنده داره خب اون خروس هم پدربزرگت طفلی بهش عادت کرده منم نمیتونم حیوونی ک خودم ...

اینکه از قصد هلم میداد جلو خروسه چی

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

اینکه از قصد هلم میداد جلو خروسه چی

مردا شوخی های چرت زیاد دارن 

من از مارمولک میترسیدم شوهرم گرفته بود تو دستمال بعد گرفت سمت من می‌گفت پخ 

یا جاریم از ترقه می‌ترسه ب زووووور راضیش کردیم چهارشنبه سوری بیاد دم در چندتا ترقه بندازیم بعد برادرشوعرم هی اذیتش میکرد 

ب دل نگیر 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )