2777
2789

اول بگم یک پسر هشت سال نیمه دارم میره کلاس سوم. ازدواجمون سنتی بوداول دوستش نداشتم توی دوران نامزدی و عقد عاشقش شدم و چون اولین مردی که بود وارد زندگیم شده بود خیلی بهش وابسته شدم ولی اینقدر خوانواده شوهرم آتیش انداختن تو زندگیمون و اینقدر شوهرم بی عرضه بود و هیچ مدیریتی نداشت که کلاااااا شوهرم از چشمم افتاد. هیچ وقت پشتیبانم نبود هیچ جا حمایتم نکرد هیچ تشویقی نکرد. و بهم محبت و مهر هم نداشت. الان دلم نمیخواد زندگی متاهلی داشته باشم. بعد دوازده سال هیچ پیشرفتی هم نکرده و بیمه هم نداره. حالا با این اوصاف پسرم پسرم پسرم چه کنم خداااااااا

درکت میکنم

قانونی دلیل نیست

ولی خب خودت بخوای فرق میکنه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

فکر کردی طلاق بگیری تو مجردی خبریه

یا میای عاشق یکی میشی دوباره ازدواج میکنی طرف هرروز با گل میاد خونه؟

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای قانون نمیگم برای تموم کردن زندگیم میگم. به شوهرم بگم توافقی کنار میاد

به بعد طلاق فکر کردی؟

میخای چیکار کنی کجا بری

هدف خاصی داری؟

چون الان فقط خودت تنها نیستی جدا شی مسئولیت یه بچه به گردنته تو ایندش نقش مهمی داری

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
به بعد طلاق فکر کردی؟میخای چیکار کنی کجا بریهدف خاصی داری؟چون الان فقط خودت تنها نیستی جدا شی مسئولی ...

خرجش رو باباش میده. همین الان به شوهرم گفتم میخوام جدا بشم میگه خونه میزنه به نامم ولی من دیگه خونه نمیخوام. اون وقت که دلم به زندگی بود باید میزد نه الان

خرجش رو باباش میده. همین الان به شوهرم گفتم میخوام جدا بشم میگه خونه میزنه به نامم ولی من دیگه خونه ...

اهان خب بنظرم برید مشاور ببین اوکی میشین؟

به نظرم یه کم برو دنبال یه سری هدف برای خودت

الگی از سر بی حوصلگی زندگی رو خراب نکن

همه‌مردها اشتباهاتی داشتن

ما هم داشتیم ....

مگه چی یاد گرفته بودیم از زندگی زناشویی؟ چی بلد بودیم جفتمون ؟!

اگر عیب های بزرگی نداره شوهرت

به همدیگه فرصت بدین

و حتما یه کم دنبال یه سری هدف دیگه برای خودت باش.... اینطوری همه خشم و ناکامی هات رو سر اون هم نمیخوای خالی کنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊