2777
2789
عنوان

تو اینستا چرا همه مادرها

124 بازدید | 10 پست

به نوزاد هاشون شیرخشک میدن این خیلی بده من وقتی بچم به دنیا اومد اصلا نتونستم بهش شیرخشک بدم احساس گناه میکردم میگفتم وقتی شیر دارم وشیرمم سالمه اصلا نتونستم یه مدت شیرم کم شده بود به خاطر دارو اصلا داشتم دیوونه میشدم  شماها چه طور بودین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مهر و عاطفه ت بیشتره ولی من طی تحقیقاتم شیر خشکم تمام چیزیایی که شیر مادر داره داره تازه چیزای بیشتر که برای رشد نوزاده هم داخلش هست اونجوری که میگن بد نیست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من دوتا دخترام رو تا ۲ سال فقط شیر خودم رو دادم ،برای این یکی وروجک نمیدونم باید به دنیا بیاد اگر ان شالله شیر داشته باشم حتما شیر خودمو میدم ،بعضی ها کلا شیرشون کمه ،بعضی ها شیرشون ابه بچه رو سیر نمیکنه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم