2777
2789
عنوان

خیلی سرد شدم توروخدا کمکم کنید

60 بازدید | 5 پست

20روزه هیچ رابطه ای نداشتیم خیلی بدم میاد خیلی سرد شدم حس شکنجه دارم 8ساله ازدواج کردیم که دختر 4 ساله دارم شوهرم خیلی اذیتم کرده چندبار جلو همه چیز خیابون قبلا کتکم زده خسیس هست برای پول و خرید و هرچیزی خیلی تحقیرم می‌کنه اصلا اصلا شوخ طبع نیست حرف نمیزنه نمیخنده خود به خود بامن قهر می‌کنه وقتی مریض میشم قهر می‌کنه تا روزها اصلا نه کاری برام می‌کنه نه احوالم می‌پرسه با اینکه ما شهر غریبیم کسی رو هم ندارم اینجا ...هروقت دلش بخواد قهره اکثر مواقع.‌.اصلا به هیچ عنوان بغلم نمیکنه بهم ابراز علاقه نمیکنه ..زمان عقد خیلی زجرم داد جلو خودم به دختر ها ابراز علاقه میکرد بلند بلند از من عیب می‌گرفت از اونا تعریف میکرد بخاطر خانوادش تو عقد خیلی کتکم زد من سر سوزن هم بهش علاقه ندارم هیچی صفر مجبوری ادامه میدم تصور اینکه می‌خوایم خونه بسازیم بریم خونه خودمون وسیله نو بخریم و اینا نابودم می‌کنه حس میکنم اگر ادامه بدم در حق خودم ظلم کردم اما دلم میخواد یه فرصتی به هم بدیم بخاطر بچم اما نمیتونم چکار کنم

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

همش بغض دارم انگار دلم میخواد گریه کنم....من شرایط خانوادگی خودم خیلی بده خیلی بلاها سرم اومد تو بچگیم و مجردیم پدرم مریضی اعصاب شدید داشت همش جنگ دعوا داشتیم ..در کنارش بکن تجاوز هم شد البته توسط بچه اما خیلی روم تاثیر گذاشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو داراری تروما درمان نشده از بچگی هستی.لازمه که بری روانپزشک حتما

آخه پول میخواد شوهرم هم درمورد گذشته من چیزی نمیدونه خیلی بهش گفتم پول بده برم مشاور برای زندگیمون میگه مگه چته من که عیب ندارم پس پول نمیدم خیلی خسیس هست 

آخه مشکل من با همسرم هست حس میکنم در حقم خیلی ظلم شده از وقتی که کتکم زد و قهر هاش بیشتر شده اوضاع روحیم بهم ریخته تر شده