2777
2789

روز برید و نور طبیعی خونه رو ببینید، این مهمه!! هرگز شب نرید!! 

به ارتفاع سقف دقت کنید، بهتره معمولی باشه و کوتاه به نظر نیاد!! سقف نباید کوتاه باشه!!

تهویه خونه مهمه، پنجره‌هارو چک کنید و میزان مشرف بودن دید همسایه‌ها!!

بوی نَم !! این خیلی مهمه!!

بوی فاضلاب!! اگه خونه مدتی خالی بوده و بو میاد آب رو باز کنید تا سیفون دوباره پُر بشه و اینبار دیگه نباید بویی بیاد!!

اگه پارکینگ داره، حتما قید در سند باشه!! وگرنه میشه داستان و دعوا با همسایه‌ها !!

اگه روی پارکینگ بود، کف باید عایق حرارتی باشه!!

اگه خونه بازسازی شده ترجیحا انتخاب نکنید، مشخص نیست چه کاری کردن و با چه کیفیتی!!

اگه خونه خشک و تازه ساز هست هزینه‌های پکیج و کابینت و سینک و ... رو هم درنظر بگیرید!!

و...

انشالله هرچه هست براتون خیر و خوبی باشه...🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

درباره خونه 

تو نت بزن نکات برا اجاره یا خریدن خونه کامل توضیح دادن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسایه ها، تمییزی همسایه ها (راه پله شون)، همسایه طبقه بالایی، دکل مخابرات نباشه نزدیکش، پارکینگ مناسب داشته باشه، پمپ و مخزن آب داشته باشه، آسانسور تا پشت بوم بره، داکت اسپلیت نداشته باشه.

ویو ترجیحا ابدی باشه 

تراس قابل چیدمان و بزرگ باشه 

دیوار مشترک نداشته باشه 

طبقه اول خوب نیست اصلا ؛ بخاطر بوی فاضلاب و صدای پارکینگ و سرمای بیش از حد زمستون چون زیر واحد خالیه 

کابینت زیاد و جدید باشه و کمد دیواری های جادار 

ترجیحا اتاق مستر داشته باشه 

لابی شیک و آسانسور بزرگ و جادار 

گلم کنار همه راهنمایی هایی که کاربران دیگه گفتن اینو از من به عنوان یه نصیحت خواهرانه گوش کن لطفاً هیچ وقت بدون شوهرت خونه نبین حتی اگه صدتا همراه داشته باشی  اینو همیشه گوشه ذهنت داشته باش در ضمن ایشالله که خودت صاحبخونه بشی

من خودم تنها رفتم خونه دیدم و خریدم نور برام مهم بود و اینکه آنتن بده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همسایه ها، تمییزی همسایه ها (راه پله شون)، همسایه طبقه بالایی، دکل مخابرات نباشه نزدیکش، پارکینگ منا ...

آره اینام مهمه همسایه که واحدا خالین فعلا.. نوسازه و اگه پسند بشه اولین صابخونه اون مجتمع میشیم😅