2777
2789
عنوان

ولی بین من و بقیه خیلی فرق هست

64 بازدید | 11 پست

خیلی فرق هست با من و اونیکه ازدواج کرده شاغله حقوق می گیره 

با منی که سی سالمه مجردم نتونستم ازدواج کنم نتونستم سر کار برم  اگه هم رفتم سر کار با حقوق ماهی سه تومن اونم بدون بیمه بازنشستگی و بیمه...

اونیکه ازدواج کرده بلاخره خوشحاله فرزند داره کار می کنه درآمد داره اما من هر روز گریه می کنم بخدا اینکع ندارم

خواستم بگم این دنیا ناعادلانه اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی قسمت و نصیب خودشو داره قطعا خدا برای شماهم تو زمان مناسب خودتون درنظر گرفته غصه نخور گلم

کدوم قسمت عزیز من یکی مث من مثل سگ تلاش کرده ولی یکی با پول ننه باباش پیشرفت کرده با حمایت اطرافیا

درکت میکنم 🥲اگ میتونی ی حرفه یاد بگیر کار برای مردم فایده نداره

یکیو می بینی واقعا تلاش کرده استعداد داشته 

یکی رپ هم می بینی با مال حرام پیشرفت کرده 

خیلی تفاوت هست بین این دو

یکیو می بینی واقعا تلاش کرده استعداد داشته یکی رپ هم می بینی با مال حرام پیشرفت کرده خیلی تفاوت هست ...

الان چ ربطی داشت اینو گفتی😒

حس میکنم ازینایی ک همش دنبال بهونه و غر زدنی 

یکیو می بینی واقعا تلاش کرده استعداد داشته یکی رپ هم می بینی با مال حرام پیشرفت کرده خیلی تفاوت هست ...

الان چ ربطی داشت اینو گفتی😒

حس میکنم ازینایی ک همش دنبال بهونه و غر زدنی