2777
2789

ظرفیت بیشتر شده ولی خاک بر سر همچین افزایشی همه ی افزایش رشته ها فقط ظرفیت تعهدیشون بالا رفته امسال 12963 پزشک میگیرن دو سه هزار نفر اول ته ته به زور دولتی بیارن بقیه آزاد و تعهدی 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا همه چی بالا رفته؟

نه بخون چی نوشتم اضافه کردم 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

مرسی از رشته های دیگه تجربی خبر نداری؟

نه ولی این افزایش اثر مرکب داره دیگه یعنی بقیه رشته ها رو با رتبه های بیشتر میشه آورد حقیقتا یه جا خوندم یادم نمیاد خداییش برو سمینار های انتخاب رشته ها رو ببین یه کم اطلاعاتت بره بالا خیلی کمکت میکنه 

ظرفیت بیشتر شده ولی خاک بر سر همچین افزایشی همه ی افزایش رشته ها فقط ظرفیت تعهدیشون بالا رفته امسال ...

قبلا هم همون دو سه هزار نفر رو می‌گرفتن دیگه

اصل افزایش ظرفیت بخاطر تامین پزشک مناطق محروم بود که تعهدی ها رو آوردن

نه ولی این افزایش اثر مرکب داره دیگه یعنی بقیه رشته ها رو با رتبه های بیشتر میشه آورد حقیقتا یه جا خ ...

موافقم قبلا با دوازده هزار پرستاری و اکثر پیراپزشکی ها رو هم نمیشد قبول شد ولی الان پزشکی تعهدی قبول میشن