دلبرنقلی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6369 عنوان فیلر زدن قبل iui ضرر داره 48 بازدید | 4 پست یک هفته قبل از iui زمانی که دارو میخوردم واسه iui اماده بشم نمیدونستم رفتم فیلر لب زدم امروز رفتم دکتر کلی دعوام کرد گفت نباید انجام میدادیکسی تجربشو داره بنظرتون iuiکنم مشکلی پیش میاد؟ هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاهتر میکنی! 1404/06/15 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 5539 چه ربطی داره وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
دلبرنقلی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6369 چه ربطی داره گفت بدن به مواد جدید واکنش نشون میده سیستم دفاعیت ممکنه جنین نپذیره یه همچین چیزایی گفت خیلی ناراحتم کلی سورن و دارو خوردم هزینه کردم دارم دق میکنم هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاهتر میکنی!
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 5539 گفت بدن به مواد جدید واکنش نشون میده سیستم دفاعیت ممکنه جنین نپذیره یه همچین چیزایی گفت خیلی ناراحتم ... محل نده به حرفاش وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
دلبرنقلی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6369 محل نده به حرفاش از یه طرف میترسم باعث بشه باردار نشم از یه طرفم میترسم بشم بچم مشکل پیدا کنه خدایی نکرده هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاهتر میکنی!