2777
2789
عنوان

با کلمات پیشنهادی کیبورد جمله بگین🗿😁

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 128 پست
خیلی ممنونم از شما که هنوز چشام خیسه خیسه خیسه خیسه می شود و در سال پیش خریدم نتونستم استفاده از این ...

خواهش میکنم عزیزم چرا چشات خیسه🤣🤣❤️

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید نوکشو بزنه که در روستای کلاته که به صورت خودکار حذف کردم چون این که به صورت خودکار مدیریت مالی ...

نوک چیو بزنه؟🤣🤣🤣

آخه این که به حد ایده های نو مبارک باشه که هیچ وقت از آن استفاده کنید که این نامه به این نتیجه رسیده ...

چه جالب به نمره هم سلام میکنی شما🤣🤣🤣🤣

از سوی پنجره فارسی زبان برای شما عزیزان قرار گرفته و در آنجا که اینقدر میگی معلوم نیست این سوال رو ه ...

کی با مسابقه سخن میگفت🤣🤣🤣

یادم اومد خونه خاله زنک زده ها هم گفتم که ترم مهر یا اگه ازدواج نکرده وایسه کنه ما خودمون جم کنیم فرقی نکنن استادیار زود درس بخونم چقد بدم اومد همه رو دوس داری بگو بهت خبر میدم بهت گفتم ک بگی بلد نیس اون ک هی میره جلو تر میره سر لج کرده بودن

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg                                                                                                                                                      https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg

چهارشنبه بیست دقیقه خیلی از پسرا و دخترا وقتی لاک زدن و خواندن کتاب های الکترونیکی همراه با وای🤣🤣

پسرا هم لاک زدن؟🤣🤣🤣🤣🤣