2777
2789

باهاش خودم کات کردم و ایسنتاشو که انفالو کردم بعد از اینستاش بلاکم کرد.همدیگرو به نظرم دوست داشتیم. به خاطر شرایط مالی هر دومون و یه سری مسائل خانوادگی مجبور شدیم کات کنیم. دیروز دیدم یه عکسی که قبلا گفته بودم دوس ندارم بذاریو به خاطر من قبلا برداشته بود گذاشت پروفایل. یه هفته م هست کات کردیم. دلم خیلی واسش تنگه با وجود همه چی.. ممکنه با این شرایط به نظرتون یه روزی بهم پیام بده؟

اره ممکنه

پسرا به مرور زمان دلتنگ تر میشن

ما هم پنج هفته س تموم کردیم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی ممکنه ولی اگه دوسش داری برو آشتی کن خودتو اذیت نکن

ادم چیزیو که تف کرده دوباره از رو زمین برنمیداره بزاره دهنش

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اره ممکنهپسرا به مرور زمان دلتنگ تر میشنما هم پنج هفته س تموم کردیم

وقتی کات بکنن دیگه دلتنگ نمیشن

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

اره خیلی ممکنه ولی اگه دوسش داری برو آشتی کن خودتو اذیت نکن

نه اصلا نمیشه من برم. چون واقعا شرایطش نیست. بعدشم اون منو بلاک کرده. و خانواده م هم نمیذارن. اما گفتم اگه پیام بده ینی واقعا دوسم داره و اونجوری یه حدی از دوس داشتن هست که بخوایم با خانواده ها بجنگیم. ولی اگه نده که نه

نه اصلا نمیشه من برم. چون واقعا شرایطش نیست. بعدشم اون منو بلاک کرده. و خانواده م هم نمیذارن. اما گف ...

پس منتظر باش فعلا چون پسرا اولش براشون مهم نیست بعدش اگه طرفم دوست داشته باشند برمی‌گردن 

پس وقتی تفش کردی چرا برات مهمه البته ممکنه اینم باشه به خاطر عادت کردن باشه بعد یه مدت فراموش میشه

میدونم این حسم از سر عادت نیست اصلا. چون تجربه های دیگه داشتم میدونم دلتنگی از سر عادت چجوریه

پس منتظر باش فعلا چون پسرا اولش براشون مهم نیست بعدش اگه طرفم دوست داشته باشند برمی‌گردن

به نظرت تلگرامو واتساپمو پاک کنم که یه مدت نرم بنویسه آخرین بازدیدم قدیمیه که کنجکاو یا نگران شه پیام بده؟

وقتی کات بکنن دیگه دلتنگ نمیشن

خانما اوایل کات سختشونه

اقایون یه مدت بعد کات

پس وقتی تفش کردی چرا برات مهمه البته ممکنه اینم باشه به خاطر عادت کردن باشه بعد یه مدت فراموش میشه

دقیق به مرور زمان خوب میشه 

مجبور شدم.چون خانواده م مجبورم کردن. ولی واقعا شدیدا دلتنگشم.

اشکال ندارع

دلتنگ باش

گریه کن

پنیک شو

خودتو بزن

ولی برنگرد

خانواده چیزاییو میدونن ما ۱۰ سال بعد میفهمیم