یگی گفت اول چند دقیقه بجوشون ابش رو دور بریز امتحان کردم بوش بیشتر شد
اب نمک بخیسون تاثیری ندیدم
گفت اول سرخ کن تاثیری نداشت
یک اینکه مرغ تاریخش جدید باشه بوی کمتری میده
و راز اصلیش اینکه
یبار اول پخت به پیاز کوچولو داخلش مثلا نگینی خرد کنی یبار وسط پخت یه پیاز نقریبا کوچولو رو داخلش رنده کنی
مثلا اگه مرغ یه ساعته میپزه
بعد نیم ساعت داخلش یه پیاز رنده کنین رنده ریز
نه شیرین میشه نه بوی پیاز میگیره
واسه پخت گوشت هم امتحان کردم جواب داد
دیروز پای مرع درست کردم واسه اونم امتحان کردم واسه اونم جواب داد
دیگه اون بوی زهم رو نمیداد
برای من خیلی خوب بود امید وارم واسه شمام اینجور باشه