2777
2789

من پنج میرسم خونه یعنیییی هلاکم قشنگ

مهمان ک هیچی اصلا دعوت نمیکنم

ناهار هم ک نیستیم

فقط شام ها بزور یچی میپزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار ازون روزا بود که دو و نیم میرسیدم خونه برای شام مهمون داشتم 

پدرم درومد یعنی 

تازه مادرشوهرمم هی دخالت میکرد عوضی

دیگه روزایی که مارم سنگین باشع اصلاااا کسیو نمیگم

مجبورم مگه

الان ساعت کاریمو تغییر دادم، قبلا ۷ صبح تا ۷ شب بیرون بودم. گاهی ۷.۵ میرسیدم خونه. شام املت، کوکو، ماکارونی و این چیزا درست میکردم. برای ناها  فردا هم که باید میبردیم برنج میذاشتم. اخر هفته ها دو سه جور خورشت تو حجم کم درست میکردم و فریز میکردم طی هفته کمک میکرد. مهمون هم زیاد داشتم. الان کلا انگار بعد کرونا مهمونیا کم شده. شده بود از سرکار میومدم خونه میدیدم خواهرشوهرم جلو در منتظرمه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منو مامانم شاغل نیستیم 

ولی همیشه نهار فردارو شب قبل درست میکنیم 

مثلا غروب که اومدی قیمه رو به قول قدیمی ها بار بذار تا دوازده شب واسه خودش بپزه

یا مثلا نیم پز کن که فردا که اومدی کامل بپزه

من چون ساعت خوابم معلوم نیست همیشه شبا اشپزی میکنم یا از  بعدازظهر دست به کار میشم

باید همراهی همسر باشه 

من شب قبل میپزم یا همسرم میپزه 

مادر همسرم هم بخوام میپزه برامون 

آخر هفته ها مواد اولیه هر غذا و حاضر کن فریز کن راحت تر باشی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

منم شاغلم ولی هیچ موقع وسط هفته مهمون دعوت نمیکنم و همه هم میدونن دیگه خودشون وسط هفته نمیام . مثلا اگه پنجشنبه شام مهمون دعوت کنم کارام از شنبه برنامه ریزی میکنم هر روز یه کار و میکنم مثل خرید و نظافت. و چهارشنبه شبم غذام و درست میکنم و واقعا پنجشنبه هیچ کاری ندارم و فقط به خودم میرسم نهایتش یه برنج بزارم واسه اون روز و تموم

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر