2777
2789
عنوان

بعا از خیانت

1142 بازدید | 46 پست

بچه ها نمیدونم چقدر  تایپیکای منو خوندین همسرم افسردگی شدید داره دو هفته پیش متوجه شدم با خانم همکارش که مدتی میرفته سر کار رابطه برقرار کرده البته فقط رابطه عاطفی

........

من دو هفته حالم دااااغون بود شب ها تا صبح بیدار و گریه و....نتونستم به زندگیعادیم برگردم اوایل خیلی خواهش و تمنا کرد

الان خوبی؟من دنبال راه کناراومدن این موضوع بودم میگن درمانگر باید مداخله (دخالت)کنه خود آدم نمیتونه خوب شه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به خدا راس میگین خیلی تجربه یاد گرفتم اینجا درسته اسمش نی نی سایته ولی کلی درس ها و درددل و مشکل ...

مامانتم عضو کن ک اونم درس یاد بگیره بعد فردا پس فردا خانمت نیاد تاپیک بزنه وای مادرشووووهرم اله بله😕😕😕

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش