2777
2789
عنوان

بنظرتون این رابطه میتونه پایدار باشه و به جایی برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 42 پست

اگه هدفت دوستی هست خیلی هم عالیه که کاری باهات نداره و مسایل ج مطرح نمیکنه،ولی اگر واقعا احساس وسط باشه کاملا طبیعیه که میل ج هم باشه،پس دقت کن تا مطمئن بشی نوع احساسش بهت چیه؟خیلیا ازدواج هم میکنن و همچنان آقا میل ج نداره به خانوم…آیا با همچین مسئله ای مشکل نداری؟ دوس داری مثل خواهر برادر کنارهم زندگی کنین؟اول به احساس خودت رجوع کن ببین عاطفی و ج چقدر بهش کشش داری، اگه داری از اون بپرس که چقدر این کشش هارو نسبت به تو داره؟ غیر مستقیم هم میتونی ازش بپرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هدفت دوستی هست خیلی هم عالیه که کاری باهات نداره و مسایل ج مطرح نمیکنه،ولی اگر واقعا احساس وسط ب ...

ببینید چند بار خواست دستمو بگیره یا بغلم کنه ولی خودشو کنترل کرد یعنی کلا سفته

یعنی خب یه نیازه اصلا درمورده این نیاز باهتت صحبت نکرد؟

خودشو کنترل میکنه حس میکنم چون قبل ازدواج بد میدونه و ادم حساسیه فک کنم اگه منم پیشقدم میشدم ازم بدش میومد حتی در حد اینکه دست همو بگیریم هم خودشو کنترل میکنخ

ببینید چند بار خواست دستمو بگیره یا بغلم کنه ولی خودشو کنترل کرد یعنی کلا سفته

خوب ازش علتشو بپرس،خودتو بزن به اون راه ، بگو چی شد فلان موقع کشیدی کنار؟ چی فکر کردی؟ چه حسی داشتی؟ کلا یجوری ازش حرف بکش ببین چی میگه. اگه مسائل شرعی باشه اوکیه ولی اگه میلش کم باشه یا مسیله دیگه ای باشه از الان باید بدونی.حتی توی مراحل نزدیک به ازدواج تا به حدی بغل و این چیزا باید یکم باشه که دو طرف ببینن اصلا بهم تمایل دارن یا نه، نود درصد طلاق ها بخاطر مسایل ج هست، پس با چشم باز انتخاب کن.

میدونم که از اندام زیبا و ورزشی زنونه خوشش میاد

اهااابعله نمیدونم والا یعنی هیچ تمایلی بهت نشون نداد تو این دوسال؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫