2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پسری بهم ابراز علاقه میکنه اونم حضوری هست احساس بدی میگیرم حس ترس حس خجالت؟؟؟

فرهنگ خانوادگی و رفتا هاشون چطوره؟ بزرگترین تاثیر محیطی است که توش بزرگ شدی.

فرهنگ خانوادگی و رفتا هاشون چطوره؟ بزرگترین تاثیر محیطی است که توش بزرگ شدی.

بابام معتاد

دوری و جدایی

دعوا کمی

بی پولی

از پسرا به بدترین شکل شکست خوردم

و اینم میدونم میخاد مخ بزنه شماره دادم همکلاسی اسکیت هستیم ولی نمیخام رل بزنم من 16 اون 15

سلامخودشیفته فقط یک توصیف است. شما توضیح بدید شرایط و رفتارها را تا من اطلاعات مورد نیاز را بهتون بگ ...

در زمان بحث با اینکه موضوع حق با ایشون نیست ولی جوری رفتار و صحبت میکنه که طرف مقابل مقصر میشه و اصلا با منطق صحبت نمیکنه با اینکه خودشم میدونه حرفاش کاملا نادرسته 

وقتی رفتاراش مورد انتقاد قرار میگیره بشدت عصبی میشه و فقط زمانی اوکی هست که حتی با وجود رفتارها و گفتارهای اشتباهش سکوت کنم 

در زمان بحث با اینکه موضوع حق با ایشون نیست ولی جوری رفتار و صحبت میکنه که طرف مقابل مقصر میشه و اصل ...

ایشان در چه جو خانوادگی تربیت و بزرگ شده اند؟ آگاه و پیگیر تربیت صحیح ؟

ایشان در چه جو خانوادگی تربیت و بزرگ شده اند؟ آگاه و پیگیر تربیت صحیح ؟

یه خانواده شلوغ 

خیر تربیت با آگاهی نبوده 

ضمنا بشدت اعتمادبنفس کاذب داره و در ذهن خودش موضوعات رو همون جور که دلش میخاد میبینه.مثلا شکست مالی بارها براش اتفاق افتاده و بجای درس گرفتن از شکست های قبلی به راحتی توجیه میکنه .رفتارهای هیجانی در بازار مالی زیاد داره

بابام معتاددوری و جداییدعوا کمیبی پولیاز پسرا به بدترین شکل شکست خوردمو اینم میدونم میخاد مخ بزنه شم ...

هنوز در حال تجربه جهان هستید و مداوم حالات مختلف را در نظر می گیرد.توی اولویت محیط زندگی تون را ارتقا بدید. با دانشگاه.  با سرکار رفتن با استقلال. فعلا نذارید ذهنتون مشغول پسرها بشه. سرعت پیشرفتتان کم میشه و دیر تر می تونید از این شرایط خارج بشید. 

یه خانواده شلوغ خیر تربیت با آگاهی نبوده ضمنا بشدت اعتمادبنفس کاذب داره و در ذهن خودش موضوعات رو همو ...

متاسفانه هویت و شخصیتی که باید با حمایت و کنترل خانواده آگاه شکل می گرفته بصورت خودجوش تشکیل شده و خروجیش همینه که شما می گید. باید اول با ایشون یک دلبستگی ایمن ایجاد کنید تا بتونید تا حدی کمکشون کنید که بهبود پیدا کنند.

درمورد دلبستگی ایمن یکم بخونید و بعد پیام بدید که آیا دارید یا نه و چقدر ازش متوجه شدید باید چیکار کنید.

سلام وقت بخیر.

من یه مشکل دارم که خیلی آزارم میده. اگه به حوزه شما مربوط نمیشه ، لطفا بفرمایید چه کسی میتونه بهم کمک کنه.

من یه شغلی دارم که ناچارم تو جمع حداقل ۵ نفره صحبت کنم. اما در اون لحظه دچار اضطراب بدی میشم. به طوری که ترجیح میدم کار نکنم.

موضوع دیگه اینه که من روایت گر خوبی نیستم.

ممنون میشم کمکم کنید

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.