2777
2789
عنوان

تعویض خوابگاه

65 بازدید | 6 پست

سلام من دانشجو ام اتاقمون جو خوبی نداره طوری که اگه پاتو از در بیرون بزاری غیبتاشون شروع میشه تو کارای هم دخالت میکنن با این شرایط بنظرتون اتاقمو عوض کنم از طرفی میترسم اتاقی که میرم هم مناسب نباشه چیکار کنم؟

اتاق چند نفره هست؟نمیدونی هزینه خوابگاه اگه روزانه نباشی مثلا پردیس چند هست؟

و اینکه اگه میتونی به اون اتاقی که میخای بری دسترسی داشته باشی برو با یه نفرشون صحبت کن ببین اون اتاق چطوریه

شکرت🌱🦋 

منم یه ساله این مشکل رو دارم و هم اتاقیام خیلی شلوغ و بیشعورن و اصن رعایت نمیکنن. در طول این دو ترم بارها رفتم پیش مسئول خابگاه تا عوض کردم و اتاق بهتری امروز عوض کرد. بنظرم درباره بقیه اتاقا بپرس که چ جورن و دیدی بچهای خوبین بگو بزارنت اونجا. ولی حتما عوض کن. از خود سرپرستای خابگاه بپرس کدوم اتاق خوبه یا از بچهای دیگه بپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتاقاتون چند نفره است؟دقیقا مشکل شما چی بود که عوض کردید؟

۱۲ نفره. بچهامون تا صبح لامپ روشن میزاشتن و بلند بلند حرف میزدن صبحا با سروصدای و خنده بلند ماها رو بیدار میکردن و چندین بار  تذکر دادیم هیچ فایده ای نداشت و چند بار بچها دعوا کردن و به سرپرستا زیاد گفتیم تا این ترم عوض کردن