2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید باید چیکار کنم

70 بازدید | 9 پست

باید برم خوابگاه امسال دوازدهمم و خیلی مهمه تو خونمون اصلا شرایط درس خوندن محیا نیست بزور میخونم اتاق نداریم‌هر لحظه درحال جابه جایی از اینور خونه به اونورم هیچکس رعایت نمیکنه همش حرف میزنن خمیازه میکش صداش اینقدر زباده انگار تو بیابونن گوشم تیر میکشه دستم میلرزه یکی عطسه میکنه یگی سرفه میکنه یکی حرف میزنه مامانم به من گیر میده همشم باید کارای خونه رو انجام‌ بدم الان که دارم‌تایپ میکنم ۳ بار خمیازه کشیدن طولانی و...واای 

اصلا یه لحظه ارومش ندارم شب میرم‌تو حیاط تنها میخوابم که حداقل اونجا آروم بخوابم ولی از اینکه چرا نتوستم امروز درس بخونم وچرا اینقدر اینجا اذیت میشم‌چرا هر ۲۰ دقيقه مامانم صدام میزنه نمیتونم کتاب بخونم عذاب میکشم تا چند ساعت گریه میکنم صبحم که بیدار میشم چشام پف کرده سرم درد میکنه بد تر از روز قبل.

چند روزه دیگه نمبتونم تحمل کنم

به شدت عصبی شدم خیلی زیاد 

اما نمیزارن برم خوابگاه خوابگاه نزدیکه ۳۰ دقیقه راهه 

اما مامانم نمیزاره فقط به خاطر اینکه من نباشم کارای خونه میمونه الان من باید چیکار کنم 

چطوری راضیش کنم

یخ چیزای دیگم هست که نگفتم

‌‌‌‌
بشین با مادرت منطقی حرف بزن تا انقدر خودخواه نباشهو دلیل بیار

گولم‌میزنه هر بار همین‌کارو میکنه میگه حالا بزار بعدا

الان ولش کن یا اصلا جواب نمیده میخنده منم بد تر عصبی میشم فقط گریه میکنم

‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گولم‌میزنه هر بار همین‌کارو میکنه میگه حالا بزار بعداالان ولش کن یا اصلا جواب نمیده میخنده منم بد تر ...

پدرت چی ؟ به اون بگو 

هر وقت مادرت گفت کارای خونه رو انجام بده تو انجام نده 

و هر وقت خوابن درس بخون 

اگر برای درس خوندن می خوای بری خوابگاه اونجا دیونه خونست همه حرف میزنن یا می خندن یا بازی می کنن

اصلا نمی شه درس خوند تو خونه با مامانت درگیری تو خوابگاه با آدمای عوضی اغلب خودخواه همش باید دس به عصا راه بری 

وای من بدبخت می‌رفتم یه گوشه از حیاط فرش مینداختم تا صبح اونجا برای امتحاناتم می خوندم 

خوابگاه فقط برای خوشگذرونی و ناچاری هست نه درس خوندن

اگر برای درس خوندن می خوای بری خوابگاه اونجا دیونه خونست همه حرف میزنن یا می خندن یا بازی می کنناصلا ...

جدی میگی 

من‌میخوام برای درس خوندن برم یعنی همه ی خوابگاها همینجوریه؟؟

‌‌‌‌
جدی میگی من‌میخوام برای درس خوندن برم یعنی همه ی خوابگاها همینجوریه؟؟

خب برو شرايط خوابگاه رو ببين

شايد اتاقي كلاسي جايي باشه تو بتوني بري داخلش درس بخوني

با مديرشم صحبت كن

يا اينكه توي خونه تون راه پله ب سمت پشت بوم رو درست كن همونجا بشين درس بخون 

جلوش هم ي پرده اي پارچه اي بكش جدا باشي از بقيه  

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

خب برو شرايط خوابگاه رو ببينشايد اتاقي كلاسي جايي باشه تو بتوني بري داخلش درس بخونيبا مديرشم صحبت كن ...

مدیر امروز به مامانم گفتن که نه نیاد که یه هفته هم‌نمیمونه هم‌راهنمایی هست هم دبیرستانی توی خوابگاه سروصدا هست 

دیگه منم گفتم خودمو درگیر نکنم نخوام بعدا پشیمون بشم 

‌‌‌‌
مدیر امروز به مامانم گفتن که نه نیاد که یه هفته هم‌نمیمونه هم‌راهنمایی هست هم دبیرستانی توی خوابگاه ...

اره توي خابگاه سر و صدا هست بخصوص اگه هفتمي ها باشن بچه هستن منتهي اگه دو طبقه باشه يكي از اتاقها رو ي جايي پيدا كني بشه بخوني يا داخل يكي از كلاسهاي مدرسه اگه يك شيفت باشخ

يا سالن مطالعه داشته باشه

وگرنه داخل اتاق خوابگاه سر و صدا هست

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

اره توي خابگاه سر و صدا هست بخصوص اگه هفتمي ها باشن بچه هستن منتهي اگه دو طبقه باشه يكي از اتاقها رو ...

دوطبقه هست اما چند سال پیش یکی خودکشی کرد و دیگه بالارو به کسی ندادن

راستش مدیر انگار راضی نبود میخوادظرفیتوبده به کسایی که راهشون دورتره 

منم میترسم اونجا از اینجا بد تر باشه سال کنکورمه و شاید نتونم باشرایط اونجا وفق پیدا کنم 

‌‌‌‌