کاش با مادر مادرشوهر خواهرشوهر جاری خواهر خود شوهر مهربونه تر بودیم
دنیا قشنگ تر بود حس و حال خودمونم بهتر بود
چیه همش مجبوریم بد باشیم
خستم از بد بودن
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
ولی به خودشون که نگاه میکنی هیچ ... ولی معتقدن که بی تقصیرن
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره اره اره همه فقط توقع دارن بقیه بهشون احترام بذارن ولی به خودشون که نگاه میکنی هیچ ... ولی معتقدن ...
گاهی آدم مجبور میشه ب بدی
بعد بازم حالت بده
کاش همه باهم خوب بودیم
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
تا زمانی که به چهره هر دختر پسر زن مرد بچه نگاه کردیم و اونو خواهر یا برادر یا پدر و مادر و بچه خودم ...
بله همین طوره
ولی گاهی همین مادر در و خواهر هم بدی میکنن دیگه
حرفت قشنگ بود.خونه تکونی کردم تنهایی تنها .حتی یه نفر سرم نزد.من ولی به داد همه میرسم.مهربونی یک طرف ...
دقیقا آنقدر این مدل موقعیتها قرار گرفتما
دل آدم میگیره بعد مجبوری می اونا باشی بازم حالت بد میشه