2777
2789
عنوان

خانم هایی که دو بار زایمان کردن

250 بازدید | 18 پست

سلام خانم ها

من بعد از حدود ۶ سال ازدواج تصمیم گرفتم بچه دار شم. ترسناک ترین موضوع واسه من چاقی، ترک و افتادگی شکم بود

خدا رو شکر اصلا ترک نخوردم، الان بعد از دو سال زایمان هم وزنم برگشته به ۴۹ کیلو (البته شیردهی رو یکی دو هفته ست که تمام کردم و می‌خوام یکی دو کیلو اضافه کنم)

خیلی دوست دارم یک سال یا دو سال دیگه اقدام کنم واسه بچه دوم. حالا سوالم اینه که کسی بوده دو تا زایمان داشته باشه و همچنان بدنش ترک نخورده باشه، شکمش هم جمع شده باشه

ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترک شکم اگه بارداری اول نزدی خیلی بعیده بار دوم بزنی. یکی از فامیلای ما ۲ تا بچه آوروه هردو هم سزارین اصلا شکم نداره. خوشبحالش

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

فک میکنم اگه سر اولی نخوره دیگه نمیخوره

من سر اولیم شکمم ترک نخورد این سریم نخورد البته این سری شکمم نصف اولیه

این سری وزن اضافه نکردم شاید برا همین ترک نخوردم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
مرسی عزیزم  کار خاصی هم انجام دادید؟ من سر پسرم خیلی روغن و کرم میزدم

نه هیچی. خب اگر شکم خیلی بزرگ نشه ترک نمی خوره. شما هم که اضافه وزن نداری پس نمی خوره انشالله😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اگه اولی رو ترک نخورد بقیه هم نمیخوره....خوش به حالت مال من مث پلاستیک جر خورده شده😭😭

آخی عزیزم. من باور کن از هفته ۸ که رفتم سونوی قلب انقدر استرس داشتم که از همونجا کرم ضد ترک خریدم هر روز کرم میزدم شبا هم روغن زیتون 

اگر هنوز زایمان نکردی شما هم امتحان کن شاید بهتر شد پوستت 😘😘

ترک شکم اگه بارداری اول نزدی خیلی بعیده بار دوم بزنی. یکی از فامیلای ما ۲ تا بچه آوروه هردو هم سزاری ...

با سزارین شکم نداره واقعا عااالیه

من طبیعی بودم و از همون روز که از بیمارستان اومدم شکم بند بستم 

آره شکمم بزرگ نشده بود ولی خب حدود ۱۷ کیلو وزن اضافه کردم 😆

خب چون احتمالا وزن اولیه ات کم بوده دیگه. اصلا نگران نباش عزیزم. 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
فک میکنم اگه سر اولی نخوره دیگه نمیخوره من سر اولیم شکمم ترک نخورد این سریم نخورد البته این سری شکم ...

من اتفاقا وزنم خیلی زیاد شد ولی شکمم کوچیک بود. یعنی قشنگ به ۶۶ ۶۷ رسیدم روز زایمان 

پس شانس آوردم با این اوصاف