2777
2789

شوهرم به جز خودش سه تا برادر دیگ داره ولی خودش تنهایی تمام کارهای مادرشو میکنه از خرج و مخارج در مراسم هاشون،کارهای باغ،کارهای منزلش و...

مادرشوهرم هم هرکاری میشه فقط به شوهرم زنگ میزنه.

وقتی میگم چرا به پسرای دیگت نمیگی میگه روم نمیشه.

من از این موضوع خیلی ناراحتم.باورتون میشه دو ساله یه تفریح درست حسابی با همسرم نرفتم؟چون اخر هفته ها همش درگیر کارای باغ اونهاست.خیلی ناراضیم.انقد دلم پره حد نداره.منم یه ادم ساکتی ام روم نمیشه چیزی به مادرش بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت به پسرهای دیگه اش روش میشه بگه ولی از عروس های دیگه حساب میبره

اول غیر مستقیم بگو من آرزو یک سفر و تفریح با دلم مونده شوهرم اصلا وقت نداره..... اگه نفهمیدن مستقیم بگو....

مادرشوهرت به پسرهای دیگه اش روش میشه بگه ولی از عروس های دیگه حساب میبرهاول غیر مستقیم بگو من آرزو ی ...

اصلا دلم نمیخاد ب مادرش چیزی بگم.میخام شوهرم خودش مجاب بشه

اصلا دلم نمیخاد ب مادرش چیزی بگم.میخام شوهرم خودش مجاب بشه

ببین قبلش آخر هفته ها براش برنامه بچین خرید، سینما، سفر.... اگه کنسل کرد هی بگو دلم گرفته تنهام چکار کنم هی زنگ بزن کجایی این با سیاست ترین رفتاره

ببین قبلش آخر هفته ها براش برنامه بچین خرید، سینما، سفر.... اگه کنسل کرد هی بگو دلم گرفته تنهام چکار ...

بابا من حرفم فقط تفریح نیست که اون فقط یه مثال بود.من حرفم اینه چرا فقط همسر من باید کارای مادرشو بکنه مگه بقیه مُردن

بابا من حرفم فقط تفریح نیست که اون فقط یه مثال بود.من حرفم اینه چرا فقط همسر من باید کارای مادرشو بک ...

خب مادرشه باشوهرتوراحت تره منم شوهرم همیطوره مادرش وبقیه با شوهرم راحت ترن چون مهربون ودلسوزه

ینی چی کل زندگیمون وقف اونا شده

دقیقا منم عقدم دوساله همینه کل زندگیمون شده وقف خانوادش ولی خیلی دلسوزه ازرو مهربونیشه دلم براش میسوزه که خانوادش توفشار قرارش میدن ماهنوز نتونستیم بریم سرخونه زندگیمون و وسایل زندگی تکمیل کنیم